Kategori: Nyheter

Rekordhøy interesse for bobil

2019 ble et vanskelig år for mange i bobilbransjen, men interessen for bobil var rekordhøy uten at det førte til like mange salg som året før. De første månedene av 2020 peker de økonomiske indikatorene oppover igjen.

Messecamp 2020 – garantert

I forbindelse med årets Caravanmesse på Lillestrøm blir det garantert messecamp for om lag 750 bobiler og vogner. Ikke på gress, men med fast grunn under hjulene. Og det beste; I år er Caravanmessen uka etter Dyrskun.

Mer sykkel langs Gøta kanal

Gøta kanal i Sverige er minst like populær blant reisende på hjul som de i båt. Det er 12-13 bobilplasser langs kanalen og mange tar ut syklene for å ta seg en tur i de flate landskapene. Nå skal det bli enda bedre.

Neppe gode elektriske bobiler før nærmere 2030

At alle nye biler skal være utslippsfrie er et uttalt mål i Nasjonal transportplan (NTP), men når og hvordan? Utvalget, som har levert rapporten «Klimakur 2030», tror tyngre varebiler først blir elektriske i den siste delen av dette tiåret. For å komme dit får vi avgiftsøkninger på nye bobiler – kanskje allerede neste år.

Interaktivt gasskart fra 10 års jubilant

Morelo feirer sine ti første år med spesialtilbud på flere av sine modeller i årets to første måneder. Men de gir også en «gave» til bobilistene. Nyttig for alle, men kanskje spesielt for de med litt større bobiler.