Få vurdering av advokat

Bobilverden tilbyr deg å få din sak vurdert av advokat. Våre lesere kan stille spørsmål til advokat Randi Munkeby i Tønsbergadvokatene og få aktuelle tvister i forbindelse med kjøp og salg av bobil, garanti og reklamasjonsrett vurdert.

Advokat Randi Munkeby i Tønsbergadvokatene kan vurdere din sak uten videre forpliktelser.

Advokat Randi Munkeby i Tønsbergadvokatene kan vurdere din sak uten videre forpliktelser.

Send ditt spørsmål til advokat@bobilverden.no. Beskriv forholdet så godt og saklig som mulig. Du får skriftlig svar fra Munkeby.

Utover den første vurderingen av saken avgjør du selv om du vil gå videre med saken med Munkeby eller en annen advokat. Munkeby vil gi beskjed når det er slutt på gratis rådgivning og når du må betale for eventuelt videre rådgivning eller saksbehandling.

Bobilverden vil publisere saker og problemstillinger, som kan være av interesse for andre, men partene vil bli anonymisert. Rådgivingen og eventuell videre saksgang er økonomisk et forhold mellom advokaten og deg som tar opp et spørsmål til vurdering.

En forutsetning for å få svar er at du oppgir navn og telefonnummer. Anonyme forespørsler blir ikke besvart.

Send din forespørsel her. Det kan også være lurt om å se om advokaten tidligere har svart på et tilsvarende spørsmål. Du ser tidligere svar og artikler her.

.

Del dette med andre: