Kategori: Leseropplevelser

15 år med bobil som hjem

Ikke mange tar begrepet bobil så bokstavelig som Odd Arne Schistad (64). Nordlendingen har hatt bobilen som hjem de siste femten årene – og trives godt med en tilværelse der han deler året mellom vinter i Portugal og sommer i Grimstad.

Når friheten kaller

Eventyrer, surfer og snowboarder Aline Bock bytter ut sin bolig med en bybobil – Når du først får smaken på det frie liv en bobil, er det ikke lett å reise på andre måter.

Tabber og andre dumheter…

I kategorien leseropplevelser kan du lese om andre leseres opplevelser. Som regel er det gode opplevelser, men hvorfor ikke fortelle om den flaue tabben? Den det tok litt tid før du greide å le av. Du kan gjerne være anonym, så lenge redaksjonen vet hvem du er. Her er første bidrag…

Fire studenter på førstereistur med bobil

At vi noen gang skulle kjøre bobil, og det attpåtil vinterstid, var nok forholdsvis fjernt da vi kom sammen på lesesalene på Universitetet i Trondheim på nyåret. Men, plutselig endret det seg, og her er vår historie om fire studenter som leide bobil og dro mot midnattsolens land – midtvinters.

Italia i bobil og reisen hjem

I dette siste(?) reisebrevet fra Janne og Frank har de kommet til Italia, som de beskriver med en bobilists øyne. Derfra gikk turen rett hjem til Rogaland. De skulle vært borte et år, men lykkelige familiebegivenheter trakk dem hjem etter snaue åtte måneder på ukjente veier.