Kategori: Leserbidrag

Fra Ö til Ö med bobil og sykkel

Vår leser ble inspirert av en gammel artikkel her i Bobilverden.no. Han fikk omsider tatt turen og har skrevet denne strålende rapporten fra øygruppa like utenfor Gøteborg. En liten hemmelighet for mange.

Sommeren i Danmark på 600 x 226 cm

Hva er egentlig god oppførsel på bobilplasser? I dette leserinnlegget deler forfatteren gode tips om noen bobilplasser i Danmark, men har også klare meninger om hvordan man bør oppføre seg på slike plasser – enten de er i Danmark eller andre steder.

15 år med bobil som hjem

Ikke mange tar begrepet bobil så bokstavelig som Odd Arne Schistad (64). Nordlendingen har hatt bobilen som hjem de siste femten årene – og trives godt med en tilværelse der han deler året mellom vinter i Portugal og sommer i Grimstad.

Når friheten kaller

Eventyrer, surfer og snowboarder Aline Bock bytter ut sin bolig med en bybobil – Når du først får smaken på det frie liv en bobil, er det ikke lett å reise på andre måter.

Tabber og andre dumheter…

I kategorien leseropplevelser kan du lese om andre leseres opplevelser. Som regel er det gode opplevelser, men hvorfor ikke fortelle om den flaue tabben? Den det tok litt tid før du greide å le av. Du kan gjerne være anonym, så lenge redaksjonen vet hvem du er. Her er første bidrag…

Fire studenter på førstereistur med bobil

At vi noen gang skulle kjøre bobil, og det attpåtil vinterstid, var nok forholdsvis fjernt da vi kom sammen på lesesalene på Universitetet i Trondheim på nyåret. Men, plutselig endret det seg, og her er vår historie om fire studenter som leide bobil og dro mot midnattsolens land – midtvinters.