Sommertur med norsk natur og midnattsol

Den ferske bobilfamilien med fem medlemmer – mor, far og tre barn oppfylte i sommer sin drøm om å reise til Lofoten på jakt etter midnattsola.

Familien Lungu flyttet til Norge og Krokstad i Hole kommune i Viken for ni år siden. Familien består av Robert Lungu (44) og Magdalena Lungu (39) og barna Sandra (14), Eileen (11) og Marcus (7). Far Lungu skriver:

– Vi kjøpte bobil i april i fjor med tanke på å reise nå mens barna er unge. I år hadde vi anledningen til å se Norge. Vi hadde flere turer mot øst, sør og vest, men vi ville gjerne se midnattssol med barna og vi tok veien mot nord.

– Som du ser i filmen er alt dokumentert fra sør til nord opp til Eggum. Vi har benyttet oss mest mulig av fricamping på grunn av pandemien.
– Norge er veldig vakkert og du kan ikke kjøre uten å stoppe her og der for å spise, klatre i fjell, oppleve og finne små turer eller se på uventede ting. Med noen få unntak var været med oss hele veien. Fordi det var skyet  overnattet vi en del netter i Lofoten for å kunne se midnattssola. Det ble en veldig finn opplevelse for alle.
Alt gikk som planlagt og vi ser fram til nye turer, sier Robert Lungu, som har filmet sommeropplevelsen med sin mobiltelefon. Du kan se den her:


.

Del dette med andre:

  4 comments for “Sommertur med norsk natur og midnattsol

  1. Flott video fra flotte Norge. Ønsker denne familien og alle andre flotte turer i 2021 og frmover.
    God jul og Godt Nytt År alle sammen.

  2. Veldig bra! Kreativ bruk av mobiltelefon og flott redigert. Ønsker familien mange fine turer fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *