Tabber og andre dumheter…

Det kan være bløtt nok på en campingplass. Men å kjøre på nysådd plen… Illustrasjonsbildet er ikke fra den beskrevne opplevelsen.

I kategorien leseropplevelser kan du lese om andre leseres opplevelser. Som regel er det gode opplevelser, men hvorfor ikke fortelle om den flaue tabben? Den det tok litt tid før du greide å le av. Du kan gjerne være anonym, så lenge redaksjonen vet hvem du er. Her er første bidrag..:

Med en fem tonns Carthago kjørte vi rundt på en campingplass ved Karlstad for å finne tildelt plass for et par år siden.
Et sted det var greit å ta en snu-sving, dukket opp til høyre: En stor og flott gruslagt åpen plass. Jeg svingte ut – og oppdaget raskt at dette ikke var en snuplass, men en nylig anlagt plen, der de siste dagers sol hadde gjort overflaten grå.

Det var ikke annet å gjøre enn å trå forsiktig på gassen videre, mens jeg svingte så boggien pløyde opp jord. Vi kom oss ut på fast grunn igjen og så på de fine, dype sporene vi hadde laget; klart til å sette poteter…

Campingpersonalet tok unnskyldningen min, og beklaget at de ikke hadde sperret av området med store skilt på norsk: NYSÅDD PLEN…

PO

Har du en god eller dårlig opplevelse du vil fortelle om? Send den til redaksjonen på epost post(at)bobilverden.no. Dersom du vil være anonym må du oppgi en alternativ signatur.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *