Et uavhengig fagblad for deg i bobil

Opplevelsen er viktig for oss i bobil. Foto: Knut Randem.

Bobilverden.no er et privateid, uavhengig nettmagasin for deg i bobil. Bladet er redaktørstyrt og følger pressens etiske regler. Bladet er gratis og finansieres med annonser.

Bobilverden.no skal være opptatt av det politiske rammeverket for å kunne benytte en bobil på best mulig måte. Det innebærer at vi søker kontakt med politikere og offentlig administrasjon, sentralt og lokalt for å få svar på våre spørsmål.

Bladet skal også rapportere fra og om bobilbransjen. Det betyr blant annet at vi skal se på ny teknologi, teknikk, vei- og miljøspørsmål knyttet til bobillivet, reisemål og opplevelser som kan være aktuelle for våre lesere. Vi tar gjerne i mot lesernes reiseopplevelser.
Omtale av produktnyheter er en naturlig del av vår nyhetsformidling.

Bobilverden.no har et samarbeid med Bobil- og CaravanMagasinet om utveksling av artikler mellom deres trykte utgave og vår nettutgave.

Du kan være trygg på at Bobilverden.no ikke har noen skjulte forretningsmessige avtaler med aktører i bransjen.

Medlem i presseorganisasjoner
Bobilverden.no er medlem i Fagpressen og gjennom den også Norsk Presseforbund og flere internasjonale presseorganisasjoner. Medlemskapet forplikter oss til å følge pressens etiske regler – så som Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten (eksterne lenker).

Vårt medlemskap i Fagpressen gir deg også rett til å klage oss inn for Pressens faglige utvalg (PFU) dersom du mener vi har brutt med pressens etiske regelverk.

Bobilplassen: Norges beste oversikt?
Bobilverden.no driver også oppslagsverket Bobilplassen. Her tilstreber vi å ha Norges beste oversikt over bobilplasser (bobilparkeringer) og tømmestasjoner i Norge. Ingen av opplysningene er kopiert (stjålet) fra andre. Alle tips vi fanger opp i sosiale medier eller får direkte blir kontrollert før de blir publisert. Vi ønsker ikke å stjele fra andre. Derfor er oversiktene begrenset til Norge.

Norsk Bobilforening har gjort Bobilplassen til ”sin” oversikt og formidler tips til oss.

Bobilplassen lenker også til andre eksterne kilder som kan fortelle deg om bobilplasser i andre land samt campingplasser i hele Europa.
Bobilplassen vil også gi opplysninger om gassverksteder, innendørs vaskeplasser og annet vi mener det kan være nyttig å samle på et sted.

Ansvarlig redaktør Knut Randem.

Bobilverden.no og Bobilplassen.no utgis og drives av Randem Media AS. Knut Randem er ansvarlig redaktør.
Driften finansieres med annonser og er gratis for leserne. Vår personvernerklæring finner du her.

Fortell om dine opplevelser!
Vi inviterer deg også til å dele dine turopplevelser med andre lesere. Har du en reisebeskrivelse eller annet du vil dele? Husk at bilder sier mer enn tusen ord, men vi skal hjelpe deg og se over teksten slik at den blir så bra du og vi ønsker den skal være. Teksten bør selvfølgelig ikke være for privat. Tekst og foto sender du til post @ bobilverden.no. Dersom du er i tvil om det du har er noe for Bobilverden.no, spør gjerne før du setter deg ned og skriver.

Annonser
For leverandører har vi flere gode muligheter for profilering med annonser både her i Bobilverden.no og Bobilplassen.no. Vi kan gi et tilbud basert på annonsering på begge sider eller kun på en av dem og/eller i vårt nyhetsbrev.
På begge nettsteder har vi fem annonseplasser i høyre side. Disse roterer slik at hver annonse vises regelmessig. Vi lover deg minst 300.000 visninger av din annonse i løpet av et år. I nyhetsbrevet har vi flere muligheter for annonseplassering.
Fra alle annonser kan det lenkes til den destinasjon annonsøren ønsker.
For forespørsel om annonser, send en epost til post @ bobilverden.no eller ring tlf 22 68 84 60.

Postadresse:
Bobilverden.no
c/o Randem Media AS
Raschs vei 88
1185 Oslo
epost: post @ bobilverden.no

Del dette med andre: