Kategori: Reisetips

Mer sykkel langs Gøta kanal

Gøta kanal i Sverige er minst like populær blant reisende på hjul som de i båt. Det er 12-13 bobilplasser langs kanalen og mange tar ut syklene for å ta seg en tur i de flate landskapene. Nå skal det bli enda bedre.

Finnmarksløpet: Vilt og vakkert i Nord-Norge

Etter å ha fulgt Finnmarksløpet som bobilturister, ønsket det pensjonerte ekteparet å oppleve et av verdens tøffeste hundeløp fra «innsiden». Åse og Steinar fra Bergen kjørte følgebil under Finnmarskløpet. Her er deres fortelling.

Ja takk – til de gode opplevelsene!

Bare se, men ikke røre. Uttrykket er velkjent, og de fleste barn har vokst opp med denne formaningen. Men er ikke det å ta på-, oppleve-, pirre nysgjerrigheten- og utforske-, noe av de viktigste tingene vi gjør i livet – ikke minst når vi er ute og reiser?

Camping på Sveriges østkyst

Sverige er et kjært ferieland for oss nordmenn. Oftest er det vestkysten og grensestrøkene som blir besøkt, mens østkysten er et ukjent kapittel for mange av oss. Vi tok derfor turen lengst sør og øst i Sverige for å se hva Kalmars Län hadde å by på.

Bobil, sykkel, Nord-Norge, Frankrike og folkefest

Sør i Europa er sykkelløp det samme som masse bobiler langs løypa, folkefest og mye moro. I Nord-Norge arrangeres Arctic Race of Norway for åttende gang til sommeren. Det bør også bli en folkefest – i bobil? Eller vil du heller til Frankrike? Les mer om alternativene her.

Norges beste julemarkeder?

Størst må ikke være best. Julemarkeder kan ha mange former og vare kort eller lenge. Visit Norway har laget en oversikt over det de mener er de beste julemarkedene i Norge. Bobilverden.no har kikket nærmere på lista.

En reise på tvers

Hvor er Norge på sitt aller vakreste, og når er det landet vårt viser seg fra sin aller beste side? Meningene kan være mange, men nettopp dette gir den som eier en bobil eller campingvogn en unik mulighet til å selv bestemme dette.