Kategori: Reisetips

Tyskland: En kulturell rundtur

Vil du oppleve Tyskland med kulturelle attraksjoner, historiske begivenheter og tysk vennlighet, men vil oppleve mest mulig på kort tid? Da har vi beskrevet en liten rundtur for deg her…

Markedsdager som utfluktsmål med bobilen

Marked kan være så mangt. Store arrangementer som Rørosmartnan, men også små og lokale markedsarrangementer som det kan det være trivelig å reise til, enten du er i Norge, Sverige eller Danmark. Men hvor skal vi dra? Når?

Mer sykkel langs Gøta kanal

Gøta kanal i Sverige er minst like populær blant reisende på hjul som de i båt. Det er 12-13 bobilplasser langs kanalen og mange tar ut syklene for å ta seg en tur i de flate landskapene. Nå skal det bli enda bedre.

Finnmarksløpet: Vilt og vakkert i Nord-Norge

Etter å ha fulgt Finnmarksløpet som bobilturister, ønsket det pensjonerte ekteparet å oppleve et av verdens tøffeste hundeløp fra «innsiden». Åse og Steinar fra Bergen kjørte følgebil under Finnmarskløpet. Her er deres fortelling.

Ja takk – til de gode opplevelsene!

Bare se, men ikke røre. Uttrykket er velkjent, og de fleste barn har vokst opp med denne formaningen. Men er ikke det å ta på-, oppleve-, pirre nysgjerrigheten- og utforske-, noe av de viktigste tingene vi gjør i livet – ikke minst når vi er ute og reiser?

Camping på Sveriges østkyst

Sverige er et kjært ferieland for oss nordmenn. Oftest er det vestkysten og grensestrøkene som blir besøkt, mens østkysten er et ukjent kapittel for mange av oss. Vi tok derfor turen lengst sør og øst i Sverige for å se hva Kalmars Län hadde å by på.