Kategori: Reisetips

Med bobil over Alpenstrasse

Sørlige Tyskland og Bayern har noe å by på hele året enten du vil på julemarked, nyttårshopprenn, vinterferie, vår-, sommer-, høstferie eller på oktoberfest. Alpenstrasse kan by på ulike opplevelser gjennom året. Her får du litt inspirasjon på veien.

Gdansk er god for det meste

Skam på den som ikke finner noe å ta med hjem fra Gdansk. Havnebyen med den omskiftelige fortiden byr på mer enn nok til både shoppingfrelste og folk som er hekta på verdenshistorien.

O jul med ditt julemarked

Førjulsturen i bobil kan være en fin opptakt til høytiden. Nye opplevelser, nye butikker å handle julegaver i eller ganske enkelt julehygge på forskudd.

Planlegg juleturen nå

Å besøke et eller flere julemarkeder er en hyggelig førjulstradisjon. Den kan godt kombineres med en bobiltur der du besøker flere når du først er på tur.

Schwerin: Byen mellom innsjøene

En høsttur i Nord-Tyskland for å ta brodden av starten på den norske vinteren? Den som kanskje kom for tidlig. Schwerin er et av mange aktuelle reisemål – enten det er høst eller en annen tid på året.

Tyskland: En kulturell rundtur

Vil du oppleve Tyskland med kulturelle attraksjoner, historiske begivenheter og tysk vennlighet, men vil oppleve mest mulig på kort tid? Da har vi beskrevet en liten rundtur for deg her…

De levde ut bobildrømmen

De tenkte nok at de kunne komme seg hvor som helst. Bare de trodde sterkt nok på reisen. To unge menn fra Fredrikstad så ingen begrensninger da de på ettersommeren i 2018 fant ut at de ville på bobiltur. En lang bobiltur.

Kultur møter natur

Der himmel og hav møtes – ved foten av fjellkjeden «De syv søstre» – ligger en av de store severdighetene for den som velger å kjøre fylkesvei 17 langs den vakre Helgelandskysten. Her finner vi navn og steder som har plass i norgeshistorien.