First Camps tilbud utsolgt på kort tid

Det ble svært raskt utsolgt da First Camp lanserte sitt Bobilpass med en overnattingspris på 250 kroner.

Bobilpasset ble utsolgt på mindre enn et døgn. På bildet Sibbarp camping. Foto: First Camp.

1000 Bobilpass ble utsolgt allerede midt på dagen i dag. Tilbudet ble sluppet på kjedens hjemmeside i går ettermiddag. Ved å kjøpe et pass til 299 kroner ble kundene lovet overnatting i 44 av årets uker til en fast pris på 250 kroner.

– Vi er utrolig glade for den enorme responsen på vårt Bobilpass, sier Ingela Lundkvist, kommersiell leder hos First Camp i en pressemelding i ettermiddag.

De første 1000 som har sendt e-post og ringt inn til First Camps kontaktssenter vil få bekreftelse innen 2-3 dager på grunn av det høye trykket, skriver kjeden.

First Camp har antydet at det vil komme fler Bobilpass og at det vil bli tilrettelagt en digital løsning. På spørsmål fra Bobiloverden.no svarer merke- og markedssjef Amanda Unger at de vil evaluere pågangen og håndtere de første bestillingene før det eventuelt tas videre skritt.

Unger lover ikke at det blir flere slipp og vil heller ikke si noe konkret om den kommende digitale løsningen.

Med liten skrift
Selv om du er blant de heldige som har fått et Bobilpass, er det ikke sikkert du får så mye glede av det som du håper. Du må i tilfelle planlegge tidlig. I vilkårene beskrives det at kun 50 innehavere av Bobilpasset kan få prisen på 250 kroner samtidig på den enkelte campingplassen.

Det må forstås slik at vanlig dynamisk prising gjelder når «kvoten» er fyllt. Tilbudet gjelder heller ikke i de to viktige helgene Kr. Himmelfartsdag og 17. mai – pinse.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: 250 kroner for en overnatting på First Camp

Del dette med andre:

  16 comments for “First Camps tilbud utsolgt på kort tid

 1. Sånn er det, det ser ut som at det er typisk norskt å være lur, det å prøve å lure seg til goder og å stjele fra folk flest……liten skrift syndromet, heia norge!
  Legg heller bobilturen til utlandet, et utland som velger å tilrettelegge for bobilturisme!

  • Jeg leser på Bobilverden.no at First camp har lansert et «campingpass» til 299kroner. (Kjempetilbud visstnok)
   Du får ikke bruke kortet i fellesferien, 17.mai eller pinsehelgen. Prisen du betaler er da 250,- , om det ikke er flere en 50 kort på plassen av gangen. Det er også kun 1000 kort tilgjengelig (som ble revet bort i løpet av noen timer)
   De fleste andre plassene som vertfall vi bruker, har priser fra 320,- til 400,- per døgn hele året.
   Er du medlem av en forening, får du i tillegg rabatt på disse prisene.
   Først camp har markedets absolutte høyeste pris på 450kr til 690kr pr.døgn avhengig av når og hvor du camper.
   Betaler du 299 for passet, 250 per døgn og benytter deg av «tilbudet» 4 ganger I året, betaler du stort sett det samme du betaler alle andre steder uten rabatt i samme tidsrom.
   Husk også at «tilbudet» gjelder kun på tider hvor de fleste andre også har reduserte priser.
   I tillegg har de som har kjøpt kortet innbetalt forskudd på til sammen 299.000kroner rett i lommen til eierne uten å bestille en eneste plass.
   Ser at noen føler seg snutt av dette innlegget, men innlegget er ment som et eksempel på hvor fort vi glemmer. Etter tre år med fordobling av prisene, er vi altså villig til å innbetale 299,- i året for å få lov til å betale normalpriser utenfor storsessong.
   Dette er en genistrek av Firstcamp, i og med at tilbudet stort sett gjelder i tider hvor de ikke klarer å fylle opp plassene.

   Ja, jeg kaller dette for årets største vits.

 2. Dette viser behovet for lavere priser camping. Men tid hovet ferie ( 8 uker ) kan vi forvente høye priser når dette tilbud ikke gjeller ?
  Jeg sendte Mail kl 0830 å håper på Dems tilbud campingpasset.? Tiden vil vise.

 3. Burde vært et åpent tilbud og ikke kvantumsbegrenset. Kjeder er ikke noe annet enn fordyrende, da de som investerer gjør det for å melke markedet. Da jeg jobbet, var det flere kjeder som ville ha mine produkter, men da måtte utprisen økes med 30 %, for at vi skulle sitte igjen med det samme. Det samme har jeg registrert på andre varer. Så, First Camp må klare seg uten meg.

 4. Det høres ut som et veldig godt tilbud, men så spørs det da hvor mange som faktisk får benyttet seg av det. Ref. siste avsnitt: Det må forstås slik at vanlig dynamisk prising gjelder når «kvoten» er fyllt. Tilbudet gjelder heller ikke i de to viktige helgene Kr. Himmelfartsdag og 17. mai – pinse.

  Takk men nei takk, jeg holder meg unna både First camp og Top camp.

 5. Jeg sendte E-post kl 0830 dag etter dette tilbud, men har ikke fått noen svar ! Har ringt oppgitt telefon nr. flere ganger uten å få kontakt. Tenker Først Camp må ta høyde for å betjene med svar E-post eller telefon ? ( tidsfrist for svar som skriver av dem opplever ikke jeg !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *