250 kroner for en overnatting på First Camp

First Camp har fått mye kjeft i sosiale medier for høy pris, men det er kanskje ufortjent? I hvert fall store deler av året. Nå kommer fast lavpris med et Bobilpass 44 uker i året.

First Camp Strømstad har i stor grad hatt en pris på 300 kroner gjennom vinteren. Foto: First Camp.

De bobileiere som kjøper Bobilpasset, som koster 299 kroner, kan nyte camping på hvilken som helst First Camp-destinasjon for 250 kroner per natt. Pass er gyldig i uke 1-24 samt 32-52 på både svenske, danske og norske destinasjoner.

Bobilpasset gir i praksis rabatt samlet sett for de som benytter seg av First Camp regelmessig gjennom året.

First Camp har totalt over 65 destinasjoner i disse landene. Dette tilbudet gir bobileiere fleksibilitet og muligheten til å utforske en rekke forskjellige steder til en fordelaktig pris, skriver kjeden i en pressemelding.

Også avgifter for valg av spesifikk plass samt strøm er alltid inkludert i prisen på 250 kroner/natt. I tillegg tilbyr passet om- og avbestillingsmuligheter uten ekstra kostnad.

Ingela Lundkvist, kommersiell direktør hos First Camp, ser frem til å lansere Bobilpasset til bobilreisende og sier: «Vi er glade for å kunne lansere dette fantastiske tilbudet til bobileiere rundt om i Sverige, Norge og Danmark, hvor våre gjester virkelig kan dra nytte av at First Camp er en stor kjede med campingplasser over hele Skandinavia. Bobilpasset er designet med enkelhet, komfort og spontanitet i tankene, og vi er overbevist om at det vil bidra til å gjøre bobilferien enda mer behagelig for våre gjester.»

First Camp slipper 1 000 Bobilpass ved den første lanseringen. Først til mølla gjelder for den som vil sikre opphold til denne prisen. Bobilpasset bestilles på telefon +46 (0)771 – 101 200, men vil senere komme som en digital tjeneste, skriver selskapet.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: First Camps tilbud utsolgt på kort tid

Del dette med andre:

  5 comments for “250 kroner for en overnatting på First Camp

  1. 250,- er jo egentlig greit, men heller ikke spesielt billig utenfor sessong. De fleste reiser mest når denne prisen ikke gjelder. Så for meg ser det bedre ut enn det virkelig er. I sessongen er ikke prisene for vanlige folk.

  2. Denne prisen gjelder ikke i den perioden de fleste er på bobiltur. De sier ingenting om prisen, når de fleste kunne tenke seg å bruke First Camp?

  3. Du skal ikke ha mange overnattinger før du har tjent inn bobilpasset i løpet av de 44 ukene i året som passet gjelder Fint tiltak til lavere priser på mange fine plasser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *