Vi tar i mot leserinnlegg

Bobilverden tar gjerne i mot bidrag og underlag til artikler vi kan publisere som vanlig redaksjonelt innhold. Dersom du har sterke meninger om en sak, tar vi gjerne i mot ditt leserinnlegg.

Denne siden vil inneholde en oversikt over mottatte og publiserte leserinnlegg. Innleggene publisert under representerer innsenders meninger og er ikke et uttrykk for Bobilverden og dens redaksjons meninger.

Dersom du vil ha publisert et leserinnlegg om en aktuell sak som vedrører oss bobilister, kan du sende det til post@bobilverden.no merket “Leserinnlegg”. Dersom du ønsker å gi oss underlag for en artikkel om en reise, opplevelse eller annet skal du ikke merke det som leserinnlegg.

Du vil finne en lenke til denne siden fra kategorioversikten nederst på sidene våre.

Vi forbeholder oss retten til å avvise grove personangrep, hatske og rasistiske ytringer samt innlegg som bryter med nettavisas formål. Forsøk på skjult reklame vil også bli avvist.

Det er anledning til å diskutere under det enkelte leserinnlegg, men debatten blir moderert. Det vil si at kommentarer kan bli slettet dersom de bryter med våre retningslinjer.

 

Publiserte leserinnlegg:

John Solem: Om fastliggere og bobiler på campingplass

Yngvar Halvorsen: Om bobilisters oppførsel på bobilparkering.

Rune A. Karlsen: Er det meg de hilser på?

Arne Aaneby: Betaler for ingenting

Yngvar Halvorsen: Bra med konkurranse

Del dette med andre: