Morelo sniker seg under åtte meter

Interiøret i nye Morelo Home har mye til felles med de andre modellene. Foto: Morelo.

Interiøret i nye Morelo Home har mye til felles med de andre modellene. Foto: Morelo.

Morelo viser prototypen av sin nye modell Home under Caravanmessen på Lillestrøm. Den og en av de tidligere modellene sniker seg nå under åtte meter. Det kan gjøre leverandøren spennende for flere kjøpere enn tidligere.

Morelo har gjort tre hovedgrep ved introduksjon av 2014-modellene. De har fornyet dekoren. De har lansert nye planløsninger. Og de har lansert den nye modellen Home.
Home vises på Caravanmessen delvis som en prototype. Fra førerhuset og bakover er det meste på plass slik Morelo ønsker det, men foran mangler det fortsatt en del detaljer før denne modellen finner sin endelige form. Det forteller salgsdirektør Andreas Wolfer-Heimann til Bobilverden. Han forteller at Home kan leveres på to eller tre aksler avhengig av lengde.

Protypen av Morelo Home kommer til Caravanmessen på Lillestrøm. Foto: Morelo.

Protypen av Morelo Home kommer til Caravanmessen på Lillestrøm. Foto: Morelo.

Hver av modellene fra Morelo kan leveres med flere ulike planløsninger som gjør at modellen kan variere i lengde. Blant de nye planløsningene er det en som gjør at både Home- og Loft-modellene kan smyge seg under åtte meter når denne velges. Dersom du velger den nye planløsningen med tverrstilt dobbeltseng bak, vil begge disse modellene kunne leveres under åtte meter. Wolfer-Heimann viser at det på grunn av Morelos bredde på 250 cm så er det plass til en tverrstilt dobbeltseng med mulighet for å klyve inn i senga fra sengeenden.
Morelo Loft ble for øvrig lansert som ny modell på CMT-messa i Stuttgard i vinter sammen med en alkovemodell. Den ble allerede da lansert med at den ville komme i to utgaver under åtte meter.

På Caravanmessen viser Morelo Home, Palace og Loft.

– Vi har nå fått en ny forhandler i Norge, forteller Andreas Wolfer-Heimann.
– Vi har hatt forhandlere i Stavanger, Ålesund og Drammen. Nå har Fana caravan i Bergen blitt vår fjerde norske forhandler. De er ikke så store, men for oss har det vært viktig å vurdere servicen overfor kundene.

Dette er sengeløsningen som gjør at både Home og Loft kan snike seg under åtte meter. Her vist i en Palace, som ikke kryper under denne grensen. Foto: Morelo.

Dette er sengeløsningen som gjør at både Home og Loft kan snike seg under åtte meter. Her vist i en Palace, som ikke kryper under denne grensen. Foto: Morelo.

Del dette med andre:

  2 comments for “Morelo sniker seg under åtte meter

  1. Nyheten er vel ikke at Morelo sniker seg under 8m, fordi de har allerede modell under 8m.

    Nyheten er vel at nå leveres også Morelo på Fiat Ducato Chassis og de introduserer en ny serie som ganske riktig heter Home.

    Det er forøvrig flere Premiumerker som også vil bli levert på Fiat i 2014 modellene- Phonix er vel et annet merke som nå også vil levere påbygg på Fiat i 2014 modellen.

    • Det stemmer Loft ble lansert i Stuttgart tidlig i år. Det står det vel også i artikkelen. Ellers har du helt rett i at vi burde gjort et poeng av at Home er bygd på Fiat. Jeg så det, men de riktige klaffene falt ikke ned 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *