Mer komfort i oppgraderte 2014 Bürstner

599 cm lang og plass til fire soveplasser i Brevio. Foto: Bürstner.

599 cm lang og plass til fire soveplasser i Brevio. Foto: Bürstner.

Bürstner sier de har valgt å strømlinjeforme og oppgradere sine 2014-modeller. Det blir fabrikkens 55. årgang med bobiler. Stjernene skal være den gjenfødte van City Car og en fornyet Viseo.

Både City Car, Viseo, Aviano og Elegance-modellene har fått et nytt utvendig utseende mens Nexxo, Viseo, Aviano og Argos har fått nytt, re-designet interiør.
Det nye utvalget fra Bürstner byr på 41 ulike modeller og planløsninger. Alle, med unntak av City Car, får nå tak som er mer motstandsdyktige mot hagl. Det glassfiberforsterkede taket skal tåle ganske tung hagl. Samtidig skal Brevio, Viseo, Elegance og Grand Panorama ha fått vegger i mer robust kvalitet.

Bürstner leverer nå også nye stoffer og farger i interiørene og det skal derfor være mulig å gjøre en rekke individuelle valg som spenner over en rekke kombinasjoner fra klassiske farger til sterke farger.

Viseo og Grand Panorama har fått bredere dører på 70 cm med angivelig bedre tetting. Dørene skal også ha blitt mer motstandsdyktige mot innbrudd fordi dørhengslene er endret.

Alde har blitt standard i Aviano i840 og kan nå leveres som ekstrautstyr til Nexxo og Aviano med unntak av i695. Det øverste sjiktet av modeller har allerede denne muligheten.

Suksessfull Brevio
Bürstner betrakter lanseringen av Brevio i fjor som en stor suksess. Dette er en bobil på under 6 meter, som også kan brukes i dagliglivet, mener Bürstner og lanserer en ny planløsning som takket være senkesengen over salongen passer for fire personer som sover i hhv senkeseng og den bakre salongen. Brevio har stor bakdør og kan muligens egne seg for rullestolbrukere, men det avhenger selvfølgelig av grad av funksjonshemming. Vi spurte flere rullestolbrukere vi møtte på Caravan salon om de hadde funnet en god bobil for rullestolbrukere, men alle svarte nei. Det er flere bobiler med stor bakdør hvor en rullestol kan kjøres opp, men ingen av de vi så gjør det mulig å sitte ved bordet i en rullestol.

Også halvintegrerte Ixeo, som var først ute av bobiler av sitt slag med senkeseng, har fått en hel del tekniske oppgraderinger, en bredere inngangsdør har det blitt i en ny planløsning, men grunnkonstruksjonen er den samme. Vi merker oss at Ixeo Plus har gått ut.

Viseo har blitt fullstendig redesignet og har nå en bredde på 220 cm og kan registreres for opp til 4250 kg.

Lille Brevio rommer mye. Foto: Bürstner.

Lille Brevio rommer mye. Foto: Bürstner.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *