Leserinnlegg: Bra med konkurranse

Klikk for større bilde.

Klikk for større bilde.

Det er bra med konkurranse for forbrukere. I Sandefjord er det nå kommet to rederier som tar oss over til Strømstad.

Den populære bobilhavna i byen gjør at mange tar en tur over til Strømstad og tilbake for å kjøpe litt taxfree varer. Man skal være over et døgn for å ta med seg noe som monner, og nå som det er lov til å ta med åtte flasker vin bare du ikke tar med røyk, så monner det i bobilen.

Konkurransen har nå gjort at det er gratis for en person å dra med Fjordline, bare du melder deg inn i «klubben».

Klikk for større bilde.

Klikk for større bilde.

Det er bra med konkurranse, tar du med bobilen så er det stor forskjell på prisen. Vår bobil er maks 7 meter lang og over 260 høy og med to voksne personer. Med Colorline fra Sandefjord en vei over til Strømstad koster det da 760,-.
Den samme turen på den samme dagen koster på Fjordline kr 199,- Colorline har tre turer om dagen, Fjordline har to, men en senere avgang er vist planlagt. Ryktene sier at Colorline ikke er interessert i bobiler da de tar stor plass og det er bare to personer med, som handler om bord, og slik kan det jo virke når man ser på prisen.

Yngvar Halvorsen

Del dette med andre:

  1 comment for “Leserinnlegg: Bra med konkurranse

  1. Brukte en gratisbillett som vi oppgraderte fra Strømstad til Sandefjord. vi bestilte/oppgraderte på telefon og fikk flott hjelp. betalte 300 for turen med to personer i en 7 m Dethleffs. Vi ble storslagent mottatt og hadde en super tur over fjorden. Vi komme definitivt til å bruke dem igjen. til sammenligning koster ferga Moss/Horten nesten femhundre. Plyndring….
    Ivar B
    Moss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *