Tipset: Telefonholder som holder

Foto: Knut Randem

Foto: Knut Randem

Mange har problemer med å feste telefonholdere og annet utstyr på dasjbordet i bobiler med litt perforerte overflater. Vakumet slipper fordi overflaten ikke er glatt. Det fører til at man enten ikke får festet utstyret eller at det løsner mens du kjører. Her er en løsning som ikke løsner så lett.

Å tenke på sikkerheten er en selvfølge når du kjører. Du vil antakelig sette telefonen i en holder og bruk en håndfri løsning – enten den er integrert i bilen eller du har kjøpt en blåtannløsning du kan feste i solskjermen. Men holderen for telefonen må du kanskje helt fram på frontruta for å feste. Det kan bli langt fram, særlig på en helintegrert bobil.

Produsenten König har to telefonholdere spesielt beregnet på smarttelefoner. De festes med en kombinasjon av vakuum og et klebrig stoff. Overflaten er klebrig og når du setter den på det litt ruglete dasjbordet og strammer til vakumet, så sitter den fast. Det gjør at du ikke er avhengig av helt jevne flater for å få feste.

Bobilverden har testet en slik holder siden påske og den har ikke løsnet en eneste gang. Verd et forsøk er vår konklusjon. Vi kjøpte den hos en bobilforhandler, men det kan være andre forhandler denne eller tilsvarende løsninger.

Del dette med andre:

  2 comments for “Tipset: Telefonholder som holder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *