Tipset: Telefonholder som holder

Foto: Knut Randem

Foto: Knut Randem

Mange har problemer med å feste telefonholdere og annet utstyr på dasjbordet i bobiler med litt perforerte overflater. Vakumet slipper fordi overflaten ikke er glatt. Det fører til at man enten ikke får festet utstyret eller at det løsner mens du kjører. Her er en løsning som ikke løsner så lett.

Å tenke på sikkerheten er en selvfølge når du kjører. Du vil antakelig sette telefonen i en holder og bruk en håndfri løsning – enten den er integrert i bilen eller du har kjøpt en blåtannløsning du kan feste i solskjermen. Men holderen for telefonen må du kanskje helt fram på frontruta for å feste. Det kan bli langt fram, særlig på en helintegrert bobil.

Produsenten König har to telefonholdere spesielt beregnet på smarttelefoner. De festes med en kombinasjon av vakuum og et klebrig stoff. Overflaten er klebrig og når du setter den på det litt ruglete dasjbordet og strammer til vakumet, så sitter den fast. Det gjør at du ikke er avhengig av helt jevne flater for å få feste.

Bobilverden har testet en slik holder siden påske og den har ikke løsnet en eneste gang. Verd et forsøk er vår konklusjon. Vi kjøpte den hos en bobilforhandler, men det kan være andre forhandler denne eller tilsvarende løsninger.

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Nytt toalettsystem spyler med gråvann

Thetford har i fem år arbeidet med et helt nytt system for bruk av vann i bobiler. Løsningen skal gi Read more

Sølvbryllup med Mercedes

Det er 25 år siden Carthago startet sitt samarbeid med Mercedes-Benz Sprinter. Det var med alkovemodellen Carthago Mondial.

  1 kommentarer til “Tipset: Telefonholder som holder

 1. LordR
  27. august 2014 at 13:32

  Alltid fint med en link eller produktnavn 🙂

  • admin
   27. august 2014 at 13:39

   Produktnavnet står da der 😉 Det er König.
   Minst to av våre annonsører fører den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *