Sier opp avtalen med privatkunder

Brobizz AS sier opp avtalen med alle sine privatkunder med bombrikka EasyGo+ fra 30. april. Samtidig henviser de sine kunder til et annet selskap i samme konsern.

Vil du vite mer om hvordan du sparer penger over Øresund og bruke samme brikke i Skandinavia? Sjekk vår lenke nederst i artikkelen. Illustrasjonsfoto: Stig Åke Jönsson, MalmöBild/Sund&Bælt.

EasyGo+ fra Brobizz AS har vært bombrikka for bobiler over 3 500 kg, som vil ha en enkel brikke både i Skandinavia og i Østerrike. Den har vært svært mye enklere å bruke enn Østerrikes egen GoBox, som krever forskuddsinnbetaling.

I dag har Brobizz AS meddelt sine kunder at brikka deaktiveres fra 30. april 2024. Dette er en fortsettelse av en prosess som startet for et år siden. Da ble privatkunder med ordinære bombrikker sagt opp.

Brobizz AS er en del av konsernet Sund & Bælt, som også eier selskapene bak Øresundsbroen og Storebæltforbindelsen.

Når Brobizz AS nå sier opp sine siste privatkunder, henviser de dem videre til Øresundsbroens ØresundPay. I ØresundPay vil det fra 1. april være mulig å bestille en ny avtale for de som ønsker å besøke Østerrike med bobil over 3 500 kg. Det informerer selskapet på sine hjemmesider.

Bobiler over 3 500 kg som ikke skal til Østerrike kan fortsette å benytte sin norske AutoPass-brikke eller en ordinær brikke fra ØresundPay i hele Skandinavia.

Bombrikker som også kan benyttes i Østerrike av bobiler over 3 500 kg må ha flere funksjoner enn det de ordinære bombrikkene har.

Øresundsbroens kommunikasjons- og markedssjef Lisa Sandager Ramlow bekrefter at både nye og gamle kunder kan bestille den nye brikka etter 1. april. Den vil gjelde for biler over 3 500 kg i hele Skandinavia og Østerrike med unntak av svensk trengselskatt. (Avsnitt lagt til 29.02.24 kl 17.25)

Har du en EasyGo+ brikke, har du i øyeblikket ingen tilsvarende alternativer før ØresundPay åpner for bestilling 1. april.

Vår nøkkelartikkel om bombrikker og avtaler blir forløpende oppdatert med aktuell informasjon.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Dette bør du vite om bombrikker og avtaler
Les også: Mange må bytte bombrikke i løpet av fire uker

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *