Gratis messecamp under Caravanmessen

Messecampen er avlyst pga mye regn. Se oppdatering her

Nå er det klart at den nye messecampen for Caravanmessen er godkjent av Skedsmo kommune. Bruken av messecampen blir gratis og du betaler kun for inngangen på messa.

Slik ser det ut på Elmia. Caravanmessens messecamp vil se tilsvarende ut. Messegeneralen lover god sikkerhet på området. Foto: Elmia.

Den nye messecampen blir beliggende rett bak LSK-hallen og kun et kvarters gange fra messeområdet, men det blir også satt opp gratis shuttelbuss for de som bor på messecampen og da tar turen til messa kun syv minutter, forteller messegeneral Konrad Sel.
– Dette er det desidert beste og nærmeste området vi kunne drømme om å få til en messecamp.

Åpner onsdag
Tidligere år har messecampen åpnet på torsdag ettermiddag. Nå kan Sel glede alle som kommer tidlig med nyheten om at messecampen åpner allerede onsdag formiddag – 11. september.

Ved innkjøring på messecampen registrerer du bilnummer, navn og mobiltelefon. Så blir du henvist plass uten å stå i en lengre kø for å betale. Betale gjør du først når du besøker messa, og da betaler du ordinær pris for inngang.

Venter stort besøk
Sel er behersket optimist, men har som mål å få like mange besøkende på messecampen i år som det beste året på Hellerud – drøyt 500 enheter.
Messecampen blir arrangert i samarbeid med Norsk Bobil- og Caravanclub, avdeling Romerike og Norsk Bobilforening, Region øst. Sel forteller at disse er langt mer optimistiske på antallet besøkende.

Messegeneral Konrad Sel får smekk fulle haller i år. Arkivfoto: Knut Randem.

– Vi har uten videre plass til 2500 enheter, forteller Sel, men røper samtidig at det er enda større arealer i beredskap.

Inngangsprisen for Caravanmessen er i år satt til 200 kroner per dag for voksne og 160 kroner for honør. Barn betaler 100 kroner per dag. En billett som gjelder for alle messedager koster i år 500 kroner for alle dagene. En familiebillett for 2+2 vil koste 400 kroner dagen.

Sikkerheten blir streng
Sel forteller at sikkerheten på messecampen vil bli strengt håndhevet i samarbeid med brannvesenet slik at alle sikkerhetsregler og deres anbefalinger tas til følge.

– Men vil dette lønne seg for messa?
– Messecampen har alltid vært et null-regnskap for oss. Det viktigste vi skal gjøre er å tilrettelegge for et så stort besøk på messa som mulig, sier Sel. Han legger til at i år er messa allerede smekk full med utstillere. Derfor blir det nødvendig å bruke flere dager for å komme gjennom alt, mener han.

Caravanmessen 2019 arrangeres 12. til 15. september.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Foreningene samarbeider om årets messecamp

Del dette med andre:

  2 comments for “Gratis messecamp under Caravanmessen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *