Messecampen avlyst på grunn av unormalt mye regn

Bare sist uke er det kommet nærmere 100 mm regn. Dette kommer etter ca 60-70 mm uken før og da klarer ikke jorda å absorbere dette. I tillegg forventes det mere regn både tirsdag og onsdag.

Så kunne likevel ikke Konrad Sel (t.h) og Tore Skogvold ønske velkommen til ny messecamp. Unormalt mye regn, konstaterer de. Foto: Knut Randem.

– Jeg kan ikke huske å ha hatt så mye regn noen år tidligere, det har vært ekstremt, sier en frustrert grunneier Tore Skogvold i en pressemelding fra Caravanmessen.

– Dette er svært trist. Her har vi i Norsk Bobil og Caravanclubb stått rygg mot rygg med Norsk Bobilforening og mobilisert mange til å stille opp i samarbeidet, sier Bjørn Gunnar Kværne i NBCC.

– Dette fortjente vi ikke. Her har vi jobbet i 5-6 måneder, investert nærmere 450.000 i infrastruktur (vei, overganger, strømkabler og utstyr etc etc). Blant annet har grunneier gått over fra korn til gressproduksjon for å sikre bedre dekke, sier messegeneral Konrad Sel.

Det er med sorg gratis messecamp må avlyses. Sel viser i steden til to gode alternativer; Både Norges Varemesse og Hellerudsletta åpner for døgnparkering mot avgift.

Det koster kr 220.- pr. døgn pr. ekvipasje på Norges Varemesse og kr 200.- pr. døgn pr. ekvipasje på Hellerudsletta. Sel forteller at det settes opp gratis shuttlebuss mellom Hellerudsletta og Norges Varemesse fra kl 09.30 til messens stengetid. For ytterligere informasjon henvises til caravanmessen.no.

Om lag 20 prosent av besøket kommer fra messecampen. Vi har brukt mye energi på messecampen, men vi må også huske på de øvrige 80 prosent som besøker Caravanmessen. Disse kommer i biler eller tog og andelen av disse som ikke eier bobil eller campingvogn fra før er høy.

– Vi håper alle som var godt i gang med planleggingen likevel velger å komme til årets Caravanmesse, det er mye flott å se på, avslutter Sel.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Sjølyststranda bobilplass
Les også: Bogstad camping

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *