Strake veien fra premieren til Caravanmessen

Da Bobilverden.no deltok på Rapidos pressetreff i Moulay i juni pågikk fortsatt arbeidet med å lage den første Rapido på Mercedes på seks år.

Det brettbare salongbordet løser manges plassproblem. Foto: Knut Randem.

Vi fikk i juni en god forhåndsomtale av Rapido M. Den kan du les her. Under skal vi derfor i stor grad nøye oss med å vise bilder av nyheten som ble vist offentlig for første gang under Caravan salon for mindre enn enn to uker siden. Messa i Düsseldorf ble avsluttet for to dager siden så det er ikke mer enn tiden og veien å få et eksemplar til Caravanmessen.

M96 med dronningseng kommer ikke til Lillestrøm. Det gjør M66 med enkeltsenger. Foto: Rapido Group.

Rapido M kommer i to utgaver, M66 med enkeltsenger og M96 med midtstilt dobbeltseng (QB). Det er M66 som kommer til Caravanmessen på Lillestrøm.

De to modellene er like lange – 754 cm – og foran soverommet er de eksakt like av utseende og med samme plassfordeling.

Denne plasseringen av kokeblussene gir bedre benkeplass. Foto: Knut Randem.

På kjøkkenet er det valgt kokebluss der blussene er plassert etter hverandre slik at det blir bedre benkeplass foran disse.

Her er sofaen gjort om til kjørestilling. Foto: Rapido Group.

Begge modellene registreres for fire personer med to soveplasser bak og to i senkeseng foran. Face-to-face-sofaene kan gjøres om til framovervendte sitteplasser med sikkerhetsseler under kjøring.

Fra vår forrige omtale må vi gjenta den lille fiffigheten med varme i salongens bordben. Dersom du velger Alde oppvarming. De leveres med Truma som standard.

Mye av teknikken er plassert i dobbeltgulvet, men her er det et gjennomgående rom for ski eller annet. Foto: Rapido Group.

Rapido M er i kablingen klargjort for lithiumbatterier. I Mercedes-tilbehøret så er tillegg for en rekke funksjoner som integrert gps og ryggekamera, nøkkelløs start, automat, høydejustering av ratt og multimediasystem for å nevne noe.

Rapido M hadde premiere på messa Caravan salon, som ble avsluttet søndag. Foto: Knut Randem.

Les for øvrig vår forhåndsomtale.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Gjensyn med Rapido for Mercedes

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *