København får ny permanent bobilplass

Det har vært dårlig stelt med sentrale bobilplasser i København. I fjor var det ingen, men denne sommeren kommer det en helt ny bobilplass på Amager. Det finnes også gode alternativer på campingplasser tett på byen.

CPH bobilplass kan foreløpig ikke vise bilder av den nye bobilplassen på sin hjemmeside, men gir et inntrykk av området.

På Amager kommer det nå 50 bobilplasser på et område som eies av Royal Golf Center. Det betyr at plassen blir liggende tett på golfanlegget og i naturskjønne omgivelser. Her er det stier for spaserturer, løping og sykling i Amager naturpark. Hunder er tillatt så lenge de holdes i bånd.

Den nye bobilplassen blir kun åpen i de travleste sommermånedene juni, juli og august eller i uke 25 til 33 for å være presis. Det blir ganske snart åpnet for å bestille plass for dine dager i København.

Av fasiliteter vil den nye plassen tilby strøm, wi-fi og adgang til toalett, dusj og et klubbhus fram til kl 22.30. Det er ikke anlegg for tømming av spillvann på plassen. Prisen er den samme uansett hvor mye du bruker fasilitetene. Og prisen er satt til 35 euro. Et par dager i uka vil du da også kunne få gratis instruksjon i golf. Inn- og utsjekking skjer henholdsvis kl 13 og kl 11.

Bobilplassen på Amager ligger 700 meter fra metro som går hvert tredje minutt og bruker 9 minutter inn til Kongens Nytorv. Dermed ligger den heller ikke langt fra Kastrup flyplass.

Om du kan tenke deg å bruke 10 minutter mer på reisen til centrum, minner vi om Absalon camping, som vi skrev om i fjor. En campingplass med egne områder for bobiler. Du kan les om den her.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no
Kilde: CPH Autocamps hjemmeside

Les også: Hjemmeside CPH Autocamp (ekstern lenke)
Les også: Godt tilrettelagt for bobiler

Del dette med andre:

  2 comments for “København får ny permanent bobilplass

  1. Hva med campingvogner da?? er det bare for bobiler?+ VI skal til København på jazzfestivalen og har campet på Ishøy som er et stykke fra sentrum,har tatt toget inn der,var det i fjor og året før også,plass for campingvogner også.

    • Det er ingenting som tyder på at dette er en plass for andre enn bobiler. Hva eierne vil gjøre i praksis vet vi ikke.
      Jeg vil anbefale deg å lese artikkelen vi henviser til i lenken nederst i artikkelen. Etter vår personlige smak er nok det bedre alternativ for både bobiler, campingvogner og telt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *