Et år forsinket i Hirtshals

Husker du fiskehandleren i Hirtshals som skulle lage en super bobilplass like ved motorveien ut av byen? Det gikk ikke like raskt som han ville, men planene er ikke skrinlagt. Bare forsinket, bedyrer han.

Kim Holger Uzice er godt i gang med servicebygget for bobilplassen. På taket kan det bli servering. Foto: Knut Randem.

I november kunne vi skrive om Kim Holger Uzice som hadde og har mange gode ideer om hvordan han skal kunne utvide sin virksomhet med blant annet et godt tilbud til bobilister. Da sa han at han skulle kunne ta i mot gjester til påske 2019, men rådgiveren hans sa samtidig at han nok ikke blir ferdig før til pinse.

Da Bobilverden passerte Hirtshals denne helgen måtte vi ta en tur innom for å se hvordan det går. Joda, det blir nok ferdig til påske, men ikke i 2019. Derimot i 2020 bør det være håp om at arbeidet er ferdig.

Det har ikke vært Uzices boblende pågangsmot eller kommunale tillatelser det har stått på. Derimot har været og våt jordbruksmark vært et problem. Da den valgte entreprenøren skulle starte arbeidet i januar, kom de straks til konklusjonen at her må det først tørke opp før de kan kjøre maskiner utpå, og da må det først gjøres betydelige dreneringsarbeider før bobilplassene – 70 i tallet – kan anlegges.

Straks jorden i bakgrunnen tørker opp skal entreprenøren i gang med dreneringen forteller Uzice. Foto: Knut Randem.

Servicebygget er påbegynt og råbygget står ferdig. Der blir det dusj, toalett og kanskje til og med en badstue.

Siden sist vi snakket med Uzice har han også en idé om å utvide kafeen og lage en takterrasse over servicebygget. Tømmestasjon, grillplasser og ti hytter har han også fått tillatelse til å bygge. Om du vil lese mer om planene hans kan du lese vår første artikkel her.

Til høyre for dammen kommer innkjøringen. Det lysebrune feltet i bakgrunnen skal romme 70 bobilplasser. Motorveien sørover kan skimtes foran det hvite huset i bakgrunnen. Foto: Knut Randem.

Tekst og foto: Knut Randem, bobilverden.no

Les også: Fra fiskebil til topp bobilplass på egen eiendom

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *