Rapido kjøper Roadtrek

Selskapet som skapte trøbbel for Hymer-familien da de solgte sin virksomhet til Thor Industries blir nå overtatt av Rapido. Det vil også føre til at Westfalia relanseres på det nord-amerikanske markedet.

Rapido Group kjøper Roadtrek. Foto: Knut Randem.

På grunn av svindel internt i det nord-amerikanske selskapet ble Roadtrek trukket ut av oppgjøret mellom Hymer-familen og Thor Industries. Selskapet gikk senere konkurs.

Rapido Group har inngått en bindende avtale om å kjøpe alle eiendeler knyttet til merkevaren Roadtrek. Avtalen kom i stand etter en budgivning.

Rapido forteller i en pressemelding at de har til hensikt å starte opp virksomhet igjen ved minst et av Roadtreks produksjons- og monteringsanlegg.

– Roadtrek er en veletablert og ledende merkevare i B Class-segmentet for bobiler. Vi vil gjenoppta aktiviteten og videreutvikle den kjente merkevaren i Nord-Amerika, sier Rapidos administrerende direktør Pierre Rousseau i en kommentar. Han venter at Rapido vil ansette mer enn 200 personer i Roadtrek.

Oppkjøpet av Roadtrek betyr også at Westfalia kan reintroduseres. Westfalia-merket eies av Rapido Group og var på 1960- og 1970-tallet en kjent merkevare i Nord-Amerika.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *