City camp gjenoppstår

I fjor var det ingen sentrumsnær bobilplass i København etter at City Camp hadde sin siste sommer i drift i 2017. I år gjenoppstår City Camp på et nytt sted med ny driver.

City Camp slik den så ut i 2017. Foto: Privat.

City Camp I København er en pop-up plass som gjennom årene har hatt litt forskellige plasseringer på ulike tilgjengelige plasser. Etter mange år ble den i 2015 flyttet for så bli nedlagt etter 2017-seesongen.

Nå gjenoppstår den på en ny adresse med Magnus Simon Nielsen som driver. Han er student, men har etablert et firma for å drive plassen fra 24. mai til 31. august i sin sommerferie. Til driften får han hjelp av Finn, som har drevet City Camp i en årrekke.

Plassen blir betjent hele døgnet, men er åpen for innsjekking fra kl 8 til kl 20 alle dager. Nielsen forteller Bobilverden.no at de som har besøkt de tidligere utgavene av City Camp vil kjenne igjen fasilitetene. Det blir dusj og toaletter i mobile hus som settes opp på plassen. Det blir tømming og vannfylling samt strøm til alle de 115 plassene. Plassen blir inngjerdet.

Nielsen forteller at plassen ligger tett ved Valby stasjon hvor det går S-tog til København sentrum. Toget tar 5 minutter til Hovedbanegården. Jernbanesporene går bak bobilplassen, men Nielsen mener det ikke er mye støy fra togene.

Prisen blir DKK 220 og du kan da bli til neste dag kl 18. Det er mulig å forhåndsbestille plass. Den nye adressen er Blushøjvej 17 og på hjemmesiden citycamp.dk finner du ytterligere opplysninger.
Som tidligere vil det kun være adgang for bobiler på plassen.

Det er ikke mer enn et par uker siden vi kunne fortelle at København igjen får en bobilplass. Med City Camps gjenoppstandelse blir det altså to bobilplasser i København i år.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: København får ny permanent bobilplass
Les også: Godt tilrettelagt for bobiler

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *