Ny bobilparkering ved E6 i Nordreisa

Faksimile hjemmeside.

Til våren kan vi glede oss til en ny bobilparkering ved foten av Kvænangsfjellet. Kun kort vei fra E6 blir det nå anlagt bobilparkering i Oksfjord båthavn. Plassen får egen fiskebrygge.

Det forteller styreleder Sigmund Rydningen i Oksfjord fiskerihamn. Arbeidet med plassen er i full gang og den vil bli tilrettelagt både for bobiler og campingvogner.
– Plassen ligger fint til i Sandbukt innerst i Oksfjord i Nordreisa. Like ved er det ei fiskeelv. Fiskekort får du kjøpt i butikken bare 150 meter fra bobilparkeringen.
– Fiskerihamna har cirka 40 båtplasser, for det meste fritidsbåter. Dette er en idyllisk plass 25 km nord for Storslett, forteller Rydningen.
– Det er mye fisk i fjorden og på sikt kan det også bli aktuelt med utleie av båt.

Plassen er på om lag fire mål, men det er ennå ikke klart hvor mange bobiler det blir plass til. Plassen får tømmestasjon og adgang til toalett, men den kan dessverre ikke tilby strøm.
Driften baseres på selvbetjening med det velkjente konvoluttsystemet. Plassen er kameraovervåket og det er daglige vaktrunder.

Styreleder Sigmund Rydningen er selv bobilist og noen vil sikkert huske navnet fra en reportasje i Bobilverden tidligere i uka.

Bobilparkeringen i Oksfjordhamn er ført opp i bobilparkeringer.no.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *