God dag, jeg skal ha den bobilen

Kenneth Brandvik solgte denne bobilen priset til 3,8 millioner på Caravanmessens tredje dag. Foto: Knut Randem.

Kenneth Brandvik solgte denne bobilen priset til 3,8 millioner på Caravanmessens tredje dag. Foto: Knut Randem.

Optimistiske utstillere og mye salg på Caravnmessen. På messens tredje dag var det mange skilt med ”solgt” på bobiler, og hos en av utstillerne gikk det nok en bobil i øverste prisklasse. Det skjedde nesten som overskriften beskriver da bobilen til 3,8 millioner ble solgt.

Etter tre dager på Caravanmessen er fortsatt antallet besøkende høyere enn i fjor. En runde i hallene lørdag ettermiddag viste også at mange bobiler hadde fått skiltet ”solgt” på frontruta. På Kroken-gruppens stand hadde omtrent hver annen bobil et slikt skilt. En annen utstiller solgte lørdag sin nest dyreste bobil priset til 3,8 millioner kroner.
Messegeneral Konrad Sel forteller til Bobilverden at ”utstillerne er knallfornøyde”.

Ekstra godt fornøyd er nok salgssjef Kenneth Brandvik hos Arve Opsahl AS. De solgte lørdag en Concorde Liner Pluss 996L. Bilen hadde de lånt fra fabrikken i anledning messa, men de har neppe noe i mot at den ikke kommer tilbake.
Denne bobilen er bygd på Mercedes Atego og har en totalvekt på 12 tonn og er ti meter lang. Lasteevnen skal være om lag 2500 kg slik bilen er utstyrt.

Brandvik forteller at bilen er godt utstyrt med blant annet to ganger AC i bodelen, hydrauliske støttebein, lydpakke, satelittpakke, hengerfeste og oppvaskmaskin. Bilen har også en ekstra stor kjøkkenløsning med to benker.
– Var dette en kunde dere har jobbet med lenge?
– Vi snakket med kunden for to år siden, men da kjøpte han et annet merke. Dette var et helt uventet drop-in kjøp. Handelen ble gjennomfør på en halv time.
– Så han bare kom og sa at den skal jeg ha?
– Ja, du kan nesten si det slik, smiler Brandvik.
Kunden var fornøyd med det utstyret den utstilte bilen har, og den skal nå klargjøres for utlevering i neste måned. Kunden er fra Østlandet, men ønsker ellers ingen oppmerksomhet om kjøpet.

Les også: Storsalg på Caravanmessen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *