Uendret besøk på Caravanmessen

Bobilplassen på Sjølyst i Oslo var bortimot full under Caravanmessen. Lørdag ettermiddag koste folk seg på bryggekanten i finværet. Foto: Knut Randem.

Bobilplassen på Sjølyst i Oslo var bortimot full under Caravanmessen. Lørdag ettermiddag koste folk seg på bryggekanten i finværet. Foto: Knut Randem.

Etter en optimistisk start med solid økning i forhold til i fjor, sank besøket på Caravanmessen utover i helgen og endte som i fjor på i overkant av 17.000 besøkende.

Værmessig var årets Caravanmessen en berg og dalbane med ”Petra” på besøk torsdag og en knallvarm og flott sommerdag lørdag. Hvordan været slår ut på besøket vet neppe noen, men belegget på messecampen kan også være et symptom på den manglende økningen i besøket. Messa stengte også en time tidligere enn før på søndagen.

Messecampen på Hellerud satt i fjor ny rekord med 540 enheter. I dagens informasjon til utstillerne skriver Caravanmessen at messecampen hadde 140 færre enheter på besøk i år. Hvordan belegget har vært på de andre plassene de besøkende bruker er det ingen samlet oversikt over.

Bobilverden besøkte lørdag ettermiddag bobilplassen på Sjølyst i Oslo. Den var da bortimot full, men det var plass til flere bobiler. Folk satt på bryggekanten og koste seg i finværet.

Messegeneral Konrad Sel skriver i utstillerinformasjonen at de mener å ha sett flere familier enn tidligere på messa. Det regnes som positivt.
Nå går mange av utstillingsobjektene videre til lokale messer hos forhandlere rundt om i landet. Neste år arrangeres Caravanmessen 15. – 18. september.

Les også: Kø til tross for “Petra”
Les også: Storsalg på Caravanmessen
Les også: God dag, jeg skal ha den bobilen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *