Norges største bobilhotell

Oddbjørn Wølneberg i Kvisle bobil & caravanhotell har fått beskjed av eieren at om det blir fullt, så bygger de på. Foto: Knut Randem.

Oddbjørn Wølneberg i Kvisle bobil & caravanhotell har fått beskjed av eieren at om det blir fullt, så bygger de på. Foto: Knut Randem.

Mens Askjems var først ute med å tilby fullservice bobilhotell ble det denne uka lansert det som hevdes å være Norges største bobilhotell. De ligger om lag 25 mil fra hverandre og dekker ulike distrikter.

Askjems bobilhotell ble åpnet i våres og Roar Uthus, som er ansvarlig for bobilhotellet, er på plass med egen stand på Caravanmessen. Han forteller til Bobilverden at de har oppnådd svært godt belegg, men har fortsatt plass til flere.
Og det er ikke bare kunder i Vestfold som har reservert plass her. Noen kommer langveisfra med fly for å hente bobilen i Sem. Dette er folk som enten bor utenlands eller i Nord-Norge og ønsker å spare kjøremil når de skal benytte bobilen.
Hos Askjems er det helårsåpen tømmestasjon utenfor slik at leietakerne kan tømme alle tanker før de kjører inn og parkere på sin reserverte plass. Der kan du også ha personbilen stående mens du er på bobiltur.
Mens bobilen står i hotellet kan du få en rekke tilleggstjenester. Alt fra service og reparasjoner til å fylle kjøleskapet før neste tur skal være mulig.

Nytt lansert denne uka
På en litt unselig plass på Caravanmessen finner vi Kvisle bobil & caravanhotell.
– Dere har vi ikke hørt om før?
– Det er fordi vi åpnet i går (torsdag, red anm), Oddbjørn Wølneberg. Han er ansvarlig for markedsføringen av det nye bobilhotellet. Deltakelsen på messa ble bestemt så sent at det var så vidt de rakk å bli med.
Kvisler ligger 12-13 mil nord for Oslo mellom Kirkenær og Flisa. Der tilbyr Wølneberg 1350 kvm med tørre og oppvarmede lokaler med seks meter takhøyde på mesteparten av området. Det er 350 kvm større enn Askjems. I tillegg kommer et stort inngjerdet uteområde. Du skal kunne tømme gråvannet, men toalettet må du foreløpig sørge for å tømme før du kommer dit. Personbilen kan stå på plassen din mens du er ute med bobilen.

På samme måte som Askjems tilbyr også Kvisle en rekke tilleggstjenester. Vedlikehold og service blir tilbudt enten i egenregi eller hos nærliggende verksted. Blant tjenestene som nevnes er vask, polering, montering av ekstrautstyr, fuktkontroll etter garantiperioden, gasstest og forsikringsreparasjoner mv. De kan også hente bobilen og sette den inn i hotellet for deg. Tilleggstjenestene kommer selvfølgelig i tillegg til lagringsprisen, men ikke alle er fastsatt ennå.

Det kan se ut som om markedet for vinteropplag og helårsplasser er i ferd med å profesjonaliseres.

Del dette med andre:

  1 comment for “Norges største bobilhotell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *