Storsalg på Caravanmessen

Salgssjef Tom Furrevik gjorde dagens salg på Caravanmessen i går. Her i en noe mindre Morelo enn den som gikk for 4,5 millioner kroner. Foto: Knut Randem.

Salgssjef Tom Furrevik gjorde dagens salg på Caravanmessen i går. Her i en noe mindre Morelo enn den som gikk for 4,5 millioner kroner. Foto: Knut Randem.

Allerede første dag på Caravanmessen kom årets storsalg – en bobil til 4,5 millioner. Besøket var 20 prosent opp fra i fjor og utstillerne rapporterer generelt om godt salg.

Messegeneral Konrad Sel er glad for at ”Petra” ikke har skapt for store problemer for besøket på messa. I går kveld var det et arrangement for utstillerne og Sel forteller at det generelt rapporteres om godt salg den første dagen.

Dagens storsalg var det salgssjef Tom Furrevik i Campinggården som dro i land. Han solgte en Morelo Palace Liner 95 GB på 12 tonn til en anonym bedriftseier.
– Vi kjente kunden godt fra tidligere. Han var på Caravan Salon for noen uker siden og så på bilen. Han har også vært på fabrikken og prøvekjørt den. Men intet var avgjort på forhånd, sier Furrevik. Først etter en halvannen times innspurt i går hadde han signaturen på papiret.

Tilleggsutstyr for en million
Moreloen Furrevik solgte er en stor rugg bygget på et MAN 12250 chassis med en lengde på 10 meter. Lasteevnen på denne bilen er på over 4 tonn. Her blir det neppe de klassiske problemene selv med tilleggsutstyret montert. Bilen er utstyrt med en motor på 250 hk og har en 12 trinns automatkasse.

Furrevik forteller at denne bobilen blir utstyrt med tilleggsutstyr for over 1 million kroner. Dette ligger i den totale kjøpesummen. Blant de mer spesielle tilleggsbestillingene nevner han gassaggregat med tilhørende gasstank. Kunden ønsker å kunne ha AC påslått i bodelen under kjøring. Strømproduksjonen fra gassaggregatet skal sikre tilstrekkelig krafttilførsel til blant annet dette.
Morelo tilbyr som tilvalg en designpakke for kjøkken/salong – Novel – denne har blitt utvidet til også å omfatte badet i denne bilen.

Kunden bestilte også Caratech 360 grader Bird view. Dette er et kamerasystem som gir føreren kontroll over samtlige sider av bobilen. Det kan brukes både som en utvidelse av ryggekameraet og som overvåkning av området inntil bilen.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *