SMS bobilen varm

Jarle Hansen i Neptus viser SMS-styring av Truma på Caravanmessen. Foto: Knut Randem.

Jarle Hansen i Neptus viser SMS-styring av Truma på Caravanmessen. Foto: Knut Randem.

”Ring hytta varm” har vi hørt om i mange år. Nå kan du styre varme og kjøling, stenge gassen og lese av batterispenningen i bobilen med tilsvarende teknologi.

Truma har i høst lansert iNet. Først ble den vist på Caravan Salon for noen uker siden. Nå vises den på Caravanmessen.
Jarle Hansen, daglig leder i Neptus som representerer Truma i Norge forteller at styringen ligger i en app, som kan brukes fra nettbrett eller smarttelefon. De kommuniserer med iNet via blåtann eller SMS. Det betyr at du kan gjøre innstillingene fra hvor som helst i verden – så lenge du har dekning i mobilnettet.

I app-en kan du stille inn ønsket temperatur for oppvarming eller kjøling, viftehastighet, energivalg og vanntemperatur. Når du har gjort dine innstillinger sender du disse til iNet og får en kvittering tilbake om at dine ordre er gjennomført.

– Du kan også be om status på alle innstillinger du har tilgang til. I tillegg kan du sjekke batterispenningen i bodelen. Er du usikker på om du stengte gassen før du forlot bobilen kan du også stenge den via SMS, forteller Hansen.
Produktet skal utvikles for å betjene også andre Truma-produkter.
Hansen forteller at de nå kjører en kampanje på iNet med utskifting av eldre display og eventuelt elektronikken i ikke-kompatible produkter.

For å kommunisere via SMS trenger du et sim-kort av det store slaget i INet. Installasjonen av iNet skal ikke være av det vanskelige slaget, bedyrer Hansen.

Del dette med andre:

  1 comment for “SMS bobilen varm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *