First Camp kjøper sin tredje norske campingplass

I går kom meldingen om at First Camp hadde kjøpt sin tiende danske campingplass. I dag kommer nyheten om at de også kjøper sin tredje norske campingplass.

Bø camping blir First Camps tredje norske campingplass. Foto: First Camp.

Tidligere i år gjorde First Camp sitt første og andre oppkjøp i Norge, som ble starten på det som er planlagt å bli en større etablering i landet. I dag er det klart at Bø camping i hjertet av Telemark blir det tredje reisemålet i kjeden i Norge, forteller kjeden i en pressemelding.

First Camp kom inn i Norge våren 2022 og har uttrykt en sterk ambisjon om å vokse sterkt i Norge de neste årene. Målet skal være å ha minst ti destinasjoner i Norge innen tre til fem år.

– Bø camping er en veldrevet og populær campingplass som vi gjerne ønsker velkommen inn i First Camp-familien. Flere av de norske camperne er kjent med våre destinasjoner i Sverige og Danmark, men det føles ekstra gøy å kunne tilby dem enda et First Camp-alternativ på hjemmebane. Vi ser fram til å styrke Bø og Telemarks posisjon på campingkartet fremover, sier Ola Bååth, investeringssjef i First Camp.

Bø camping ligger kun circa 15 km fra kjedens første oppkjøp i Norge, Norsjø Ferieland, og ligger vegg i vegg med Bø Sommarland, Norges største sommerland. Bø Camping har blant annet 400 campingtomter, 37 hytter, utendørs svømmebasseng og restaurant i egen regi, samt en klatrepark under merkevaren Høyt & Lavt. First Camp planlegger å overta campingplassen i februar 2023.

– Flere og flere campere ønsker å enkelt kunne bestille campingopphold på nett, og det vil bli stadig viktigere for campingplasser å være en del av en stor bookingkanal. First Camp har Skandinavias største bookingkanal for camping og hytteovernatting og gjennom dette oppkjøpet tror vi at mange nye gjester vil kunne oppdage fantastiske Bø camping. Vi ser fram til å fortsette å vokse i Norge også og fortsette å skape virkelig hyggelige gjesteopplevelser, sier Johan Söör, administrerende direktør i First Camp.

Bø camping hadde i løpet av 2021 en omsetning på ca 20 MNOK med en lønnsomhet på linje med First Camp-gruppen, skriver kjeden.

Tekst: Redaksjonen

Les også: First Camp vokser videre med nytt oppkjøp

Del dette med andre:

  3 comments for “First Camp kjøper sin tredje norske campingplass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *