First Camp vokser videre med nytt oppkjøp

Skandinavias største campingkjede, First Camp, vokser videre i Danmark og kjøper nå sin tiende campingplass i landet. Kjeden har nå 61 destinasjoner i Sverige, Norge og Danmark.

Århus camping overtas av First Camp. Foto: First Camp.

Tidigere i år gjennomførte First Camp oppkjøpet av Klim Strand Camping og Råbjerg Mile Camping, som var kjedens første campingplasser på nordre Jylland. Kjeden har fra tidigere en sterk posisjon på Fyn samt campingplassene Frigård og Lakolk Strand på søndre Jylland. I fjor kjøpte kjeden også Jesperhus Feriepark.

Idag kommer nyheten om at Århus Camping utenfor Århus blir konsernets tiende destinasjon i Danmark.

– Århus Camping er en bynær camping som besøkes av både turister og firmakunder på grunn av nærheten til alt Århus har å tilby. Destinationen kompletterer vårt tilbud i kjeden veldig godt, og vi er glade for å kunne ønske også denne destinasjonen velkommen til First Camp-familien, sier Ola Bååth, investeringssjef i First Camp i en pressemelding.

Århus Camping ligger ca 5 km fra Århus. Campingplassen er åpen året rundt og har blant annet cirka 200 campingtomter, 16 hytter, glampingtelt, minigolf, utendørs basseng og restaurant. First Camp planlegger å overta campingplassen i løpet av desember 2022.

Tekst: Redaksjonen

Les også: First Camp kjøper sin tredje norske campingplass

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *