Bordatlas 2018 har blitt komplett

Bordatlas 2018 har etter at de første eksemplarene ble sendt ut fått et nødvendig tillegg.

I et leserinnlegg på Bobilverden.no klaget Leif Havre over mulighetene til å finne fram i årets utgave av Bordatlas. Etter at de første eksemplarene var solgt og sendt ut har utgiveren utgitt et eget tillegg til den tyske delen. 

Leif Havre var tidlig ute med å bestille årets utgave av Bordatlas. Dette har i mange år for mange bobilister vært det viktigste oppslagsverket for å finne fram til bobilplasser i Europa. Årets utgave er den tyvende i rekken. Tyskland er absolutt størst med et eget bind, men også resten av Europa forsøkes dekket.

Det som skuffet Havre var at det i motsetning til tidligere år ikke var mulig å slå opp i den tyske delen uten usedvanlig detaljert geografikunnskap om Tyskland.

Et innspill på vår Facebook-side gjorde oppmerksom på at Havre manglet et supplement utgitt i ettertid.

Utgiver har ikke svart på vår henvendelse, men det er åpenbart at supplementet som inneholder det Havre savnet ble utgitt senere. Et eget hefte på 118 sider inneholder alle stedsnavnene med sideangivelse i katalogen. I tillegg inneholder det gps-posisjoner alle tyske bobilplasser i Bordatlas.

Dersom du ikke mottok supplementet sammen med Bordatlas 2018, kan du bestille det her (ekstern lenke) for å få det tilsendt. Du kan også laste ned vedlegget som pdf-fil her eller søke online her (eksterne lenker). Selv de som ikke har kjøpt Bordatlas 2018 vil ha glede av denne muligheten til å søke opp tyske bobilplasser etter stedsnavn.

Bordatlas på nett
Siden 2017 har Bordatlas hatt en nettbasert utgave. Den egner seg godt for de som synes de trykte katalogene har blitt i overkant tunge å drasse på. Dessuten inneholder de hyppigere oppdateringer og funksjoner som tilgjengelighetskontroll mv. Nettutgaven kan bestilles (ekstern lenke) for to måneder eller et år. Prisen er lavere enn for den trykte utgaven. Dersom du har kjøpt den trykte utgaven får du seks måneder gratis tilgang til webutgaven ved bruk av en kupongkode.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Leserinnlegg: En formidabelskuffelse
Les også: Søk etter bobilplasser i Tyskland etter stedsnavn (ekstern lenke)
Les også: Last ned pdf-fil med bobilplasser i Tyskland etter stedsnavn (ekstern lenke)

Del dette med andre:

  4 comments for “Bordatlas 2018 har blitt komplett

  1. “Viktigste oppslagsverk”? I så tilfelle lenge siden. ACSI SIN Apple er mye bedre, der er campingplasser også med. Og omtrent samme pris.

  2. Supplementet har 36 sider, inneholder stedsnavn, tilhørenrr postnummer, navn på stellplass og sidetall i katalogen. Supplementet inneholder ikke GPS koordinater, de finnes i katalogen
    Gunnar

    • Vi har ikke sett det trykte supplementet, men de nedlastbare filene det er lenket til over har det antallet sider og gps-posisjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *