Tellus slår sammen to avdelinger i nord-vest

Tellus vinterstenger en avdeling og slår sammen to andre. Klyngen av forhandlere i Nordvest-Norge skal bedre tilpasses dagens virkelighet i markedet.

Paal Jahrmann i Tellus mener de har lagt en god plan for lønnsom drift for virksomheten på Nordvestlandet. Foto: Knut Randem.

De ansatte ble i går informert om planene for å slanke Tellus virksomhet på Nordvestlandet.

I informasjonen til de ansatte skriver administrerende direktør Paal Jahrmann at selskapet jobber med å tilpasse oss det krevende markedet vi er en del av i alle deler av Tellus i disse dager.

– På Nordvestlandet innebærer dette at vi har besluttet å slå i sammen våre to forhandlere i Ålesund regionen, Tellus Ålesund og Tellus Sunnmøre. Vi har her besluttet å samle all virksomhet hos Tellus Sunnmøre som har anleggskapasitet til å betjene hele regionen.

– Vi føler oss sikre på at vi har kommet frem en god plan som innebærer at det fusjonerte selskapet vil ha gode forutsetninger for lønnsom drift fra lokalene til Tellus Sunnmøre i 2024, skriver Jahrmann.

Det er kun 25 minutters kjøretid mellom Tellus Ålesund og Tellus Sunnmøre.

Vinterstenger Volda
Tellus har lenge arbeidet med å selge Tellus Volda. Det er en prosess som ikke har ført fram.

– Vi har i dag besluttet at vi ser oss nødt til å vinter-stenge Tellus Volda mens vi jobber med ulike løsninger for denne forhandleren, skriver Jahrmann.

Tellus vil nå ha tre åpne avdelinger i dette området: Tellus Nordfjord, Tellus Sunnmøre og Tellus Malmefjorden.

Venter på godkjenning av fusjon
Tellus Caravan og Fritid AS og Ferda Norge AS er som kjent i en prosess der selskapene skal fusjoneres. Denne fusjonen må godkjennes av Konkurransetilsynet, som har frist fram til jul med å komme med eventuelle innsigelser.

Inntil fusjonen er godkjent er de to kjedene å betrakte som konkurrenter.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  3 comments for “Tellus slår sammen to avdelinger i nord-vest

  1. Hvis og når fusjonen er et faktum så blir det 8 min kjøring mellom Ferda Ålesund og nåværende Tellus Sunnmøre…hvem blir nedlagt…?

    • Det står jo…. Vi har her besluttet å samle all virksomhet hos Tellus Sunnmøre som har anleggskapasitet til å betjene hele regionen.

      • Ja, det er Tellus pr i dag..men hvis fusjonen blir et faktum så er det Ferda..hva da…legge ned på Håhjem..neppe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *