Taktelt og andre nyheter

Å klatre opp på taket for å sove ser ut til å være en tydelig trend, som kanskje først og fremst yngre brukere setter pris på. Sun Living har tre nyheter. Taktelt er en av dem.

Bybobiler med taktelt blir stadig mer vanlig. Foto: Sun Living.

Sun Living omtales som et innstegsmerke fra Adria. Uansett så har de 14 bobiler å velge mellom. Blant dem finner vi et par nyheter.

Sun Living V60SP sett bakover. Sengene kan vippes opp dersom det skal transporteres høyere gjenstander enn det er plass til under senga. Foto: Sun Living.

I V-serien (v for van) lanserer Sun Living nå taktelt på nyheten V60SP TentTop. Dette er en bybobil under 6 meter lang for fire personer. To personer sover i pop-up-taket mens to sover bak. Senga bak kan vippes opp og festes om du vil bruke plassen til å frakte for eksempel sykler når du kjører. Nødvendige sikringsbøyler for å feste lasten finnes i gulvet.

Litt smidighet kreves for å komme opp i takteltene. Foto: Sun Living.

Kjøkkenet er plassert på tradisjonelt vis delvis foran skyvedøra og badet er plassert bak sofaen. Serien har ytterligere fem modeller uten taktelt.

Selv om taktelt blir vanligere, så kan Sun Living levere flere modeller uten. Foto: Sun Living.

De halvintegrerte bobilene i C-serien fikk to nyheter i fjor. I år kommer C60 SP, som er under 6 meter lang. I S-serien er årets nyhet to nye grunnriss med motstående sofaer på langs i salongen.

Et utvalg av Sun Livings bobiler. Foto: Knut Randem.

Sun Living har satset på Fiat Ducato og Citroen Jumper som basiskjøretøy. Den nye standardfargen kalles Icy White og Expedition Grey, som erstatter sølv metallic, kan velges som alternativ farge. Om du vil ha svart førerhus på de halvintegrerte bobilene så er også det mulig. Bybobilene leveres i de tre fargene.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *