Stans i hallkontroll kan gi forsinket levering av bobiler

Nedstengningen på Østlandet på grunn av den muterte Covid-19-varianten får konsekvenser for utlevering av nye bobiler når trafikkstasjonene stenger sine tilbud.

Trafikkstasjonene i Oslo-området stenger foreløpig ut januar. Foto: Statens vegvesen.

Dette vil i første omgang dreie seg om trafikkstasjonene i Drøbak, Oslo, Mysen og oppkjøringstilbudet i Moss.

Fra mandag 25. januar vil trafikkstasjonene i området være stengt. Det vil ikke være mulig å få gjennomført teoriprøver, hallkontroller eller kjøretøy- og førerkorttjenester i skranken. Det vil heller ikke være oppkjøringer ved disse lokasjonene.

Per nå er det snakk om trafikkstasjonen i Mysen, Drøbak og på Risløkka i Oslo i tillegg til oppkjøringstilbudet i Moss. Personer som bor i disse områdene kan heller ikke benytte seg av tjenester ved andre trafikkstasjoner.

– Vi beklager ulempene dette vil medføre for brukerne våre, men håper på forståelse for at vi alle nå må gjøre det vi kan for å begrense spredningen av viruset. Vi vil løpende gjøre vurderingen om det er enkelte tjenester vi vil kunne åpne for, sier direktør Bodil Rønning Dreyer i Statens vegvesen.

Stengingen vil i første omgang gjelde ut januar, skriver Statens vegvesen. Dersom nedstengningen videreføres i februar vil dette kunne gi ditto forsinkelser i registreringen av nye bobiler da de er avhengig av hallkontroll.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *