Skandinavias største campingkjede har blitt enda større

I et jafs har Skandinavias største campingkjede økt med ni nye campingplasser. Nå er totalt 55 campingplasser samlet under en paraply. De fleste ligger i Sverige.

Orsa camping er en av de nye campingplassene i First Camp etter overtakelsen av Svenska Campingpärlor AB. Foto: First Camp.

I sommer kjøpte First Camp campingkjeden Svenska Campingpärlor AB, som driver ni campingplasser i Sverige. Fra 1. november er de en del av First Camp.

Blant de nye campingplassene finner vi Orsa camping, Gränna camping, Moraparken, Sunne camping & sommarland samt Ansia Resort i Lycksele. De er nå en del av det felles bestillingssystemet for kjeden.

– Vi drives å fortsette å skape gode opplevelser for alle som camper. Det føles godt å ønske ny nye perler inn i First Camp. Hos oss finnes noe for alle, både store og små destinasjoner med ulik profil, sier administrerende direktør Johan Söör i First Camp.

Seks av de 55 campingplassene i First Camp-konsernet ligger i Danmark. De øvrige ligger i Sverige med hovedvekt på den sørlige delen av landet.

First Camp har i årets første tre kvartaler hatt en omsetning på 419,4 MSEK mot 339,4 MSEK i samme periode i 2019. Resultatet per 30. september var på 103,2 MSEK mot 64 MSEK to år tidligere.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Skandinavias største campingkjede har blitt enda større

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *