Satser sterkere på stjerna

«Alt handler om stjerna». Det var kanskje ikke uventet. Tidligere i år kom de første tegnene på en sterkere satsning på Mercedes blant annet da Carthago lanserte chic e-line/s-plus. Nå lover produsenten ytterligere satsning på Mercedes.

Den nye Carthago, e-line/s-plus New Generation 2020 på Mercedes Sprinter ble avduket allerede i Aulendorf sist sommer. Nå får den selskap av flere nye modeller. Foto: Bjarne Eikefjord.

Carthago varsler at de et par uker inn i det nye året vil ha premiere på syv nye modeller bygget på Mercedes. Avsløringen skal komme på en pressekonferanse i Stuttgart 10. januar. Det er i den sammenheng produsenten skriver at alt handler om stjerna. Dermed tyder alt på at Carthago i sterkere grad følger Hymer på vei i retning Mercedes. Men til forskjell fra Hymer vil Carthago forholde seg til AL-KO som partner for sine påbyggløsninger.

Fra tidligere er det kjent at også chic c-line er å få på Mercedes. Med ytterligere syv nye modeller på Mercedes må det være dekning for overskriften på vår artikkel fra juni: Carthago go Mercedes.

Carthago velger altså Mercedes Sprinter med forhjulstrekk og AL-KOs lave chassis i sine modeller. Signalene fra Carthago tyder på at det først og fremst er modellene over 3500 kg som skal leveres på Mercedes Sprinter og eventuelt Iveco Daily.

Dette er utgangspunktet når Carghago bygger sine nye modeller på Mercedes. Foto: Carthago.

Bobilverden.no skal selvfølgelig overvære presentasjonen i Stuttgart og kommer tilbake med en rapport etter den.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Carthago go Mercedes

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *