Satser eksklusivt på Pilote

Pilote skal vokse mer i Norge. Foto: David Tchag/Pilote.

Salget av Pilote i Norge økte med over 44 prosent fra 2015 til 2016. De neste et til to årene skal den prosentvise økningen bli enda større. Merket har seks forhandlere i Norge og den siste, som blir en eksklusiv Pilote-forhandler, åpner offisielt i februar.

Pilote solgte i følge registreringsstatistikken i fjor 140 nye bobiler i Norge. Michael Danielsson, som er Pilotes agent for Norge, sier til Bobilverden at de har som mål å selge over 200 bobiler i året om et til to år.

Den nye Pilote-forhandleren like utenfor Oslo satser på å selge 30 av disse i inneværende år. Det forteller daglig leder Jens Eivind Eriksen i Øst Auto Caravansenter AS på Kløfta.

– Selv om vi allerede har åpnet dørene ser vi frem mot den offisielle åpningen 24-25. februar. Det blir interessant å få jobbe konsentrert med Pilote og deres enorme utvalg fra halv- og opp til helintegrerte biler i den absolutte premiumklasse. Allerede til åpningen kommer vi til å kunne vise et bredt sortiment av bobil i ulik prisklasse og størrelser, forteller Eriksen, daglig leder for Øst Auto Caravansenter AS. Han har om lag 30 bobiler i bestilling og regner med å selge alle i år.

Jens Eivind er sønn av Jens Erik Eriksen, daglig leder for Pilotes største forhandler i Norge og Europas nest største, Vest Auto Caravansenter AS i Haugesund.

Michael Danielsson gleder seg til at den nye forhandleren skal bidra til videre vekst for merket.
– Beliggenheten er perfekt ved E6 i et allerede etablert område for bobilsalg, sier han.

Forhandler Jens Eivind Eriksen i Øst Auto Caravansenter AS på Kløfta skal bidra til nye salgsmål for Pilote i Norge. Foto: Privat.

Del dette med andre:

  7 comments for “Satser eksklusivt på Pilote

 1. Hei. Jeg er interessert i Pilote G600 A (599 cm). Jeg bor på Askøy ved Bergen og lurer på om dere kan sende meg mer opplysninger om denne bilen og evt hvor jeg kunne foretatt service i mitt distrikt.

  Ha en fortreffelig dag.

  Mvh. Helge Torkildsen
  Mob. 982 91 808

 2. Hei,
  Jeg har en 1992 modell Citroen Pilot som vi fartet “land og strand” med i sommer.
  Desverre forsvant toppen på takluka i Lofoten et sted, så jeg måtte få hjelp til å tette igjn åpningen (her ble de brukt bygnignsplastog gaffatape).
  Målene på denne luka er 14” x 14”, eller ca 36 x 36 cm.
  Jeg finner tilsvarende luker i utlandet (bl.a. i Australia), men de sender ikke til Norge.
  Finnes de slike takluker å få i Norge?
  Kan jeg eventuelt skjære ut til ny standard på 40 x 40 cm?

  Med vennlig hilsen

  st-bjfu@online.no

 3. Har samme bilen og vil gjærne ha kontakt med deg. Har problemer med varmen i bilen.
  Mvh. Hans Klungeland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *