Nye bobilpakker på ferger til utlandet

Color Line har så langt hatt relativt høye priser for bobiler. Nå har de i det stille lansert nye pakkepriser for bobiler inntil 7 meter.

Har Color Line blitt mer konkurransedyktig for bobiler? Foto: Octocopterfilm, Glenn Walmann.

Bobilpakkene Color Line leverer i et begrenset antall til medlemmer i fordelsklubben Color Club ser svært gunstige ut. På strekningen Sandefjord – Strømstad er prisen fra kr 301 (en vei) for bobil med inntil fem personer. Tilbudet gjelder bobil inntil 7 m lang/over 2,6 m høy.

På strekningene Larvik – Hirtshals og Kristiansand – Hirtshals koster pakka fra kr 1470 for bobil inkludert en til fem personer. Prisen er per vei og forutsetter tur-returreise. Også her gjelder tilbudet bobil inntil 7 m lang og over 2,6 m høy. Det presiseres også at tilbudet gjelder utvalgte avganger.

Uten å være med i Color Club er prisen litt høyere og du må betale for passasjerer utover den første.

Hvilket selskap foretrekker du mellom Norge og Sverige eller Danmark? Hvem har de beste prisene og hvem har den beste standarden? Si gjerne din mening i kommentarfeltet.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  17 comments for “Nye bobilpakker på ferger til utlandet

 1. Har reist med Fjordline siden de etablerte seg i Sandefjord og Langesund men de har blitt dårligere og dårligere med servicen og prisene har skutt i været så jeg har meldt meg ut av fjordclubben.
  Nu reiser jeg med Colorline, de har alltid hatt god service og det gledelige er også at de nu tilbyr bobilpakker, riktig nok bare på utvalgte avganger men for meg som pensjonist kan jeg reise nor som helst og jeg kunne også tenke meg at bobilforeningen prøver å få til en rabatt av samme type som de har fått med Fjordline men uansett reiser jeg i fremtiden med Colorline uansett pakke eller ikke.

  • Skjønner ikke hvilke priser som har skutt i været hos Fjordline. Til Strømstad fra Sandefjord koster det 350kr med Fjordline, en pris som har vært i lang tid, mens Color Line skal ha 640kr. Fra Langesund koster det 1200kr, med Fjordline mens Color Line skal ha 1790kr. Disse prisene er for bil over 7m og en tilfeldig valgt utreisedato. Penger å spare.

   • Jeg har bil på 8 m og reiser alltid med Colorline til / fra Strømstad. Har stort sett betalt litt over 200 Nok. Pass på hvor du søker frem prisen på nettet. Har pratet med folk som har betalt høyere pris på samme tur.

    • Eg reiste med bobil Sandefjord Strømstad ifjor i juni/juli.Color line til Sverige 270,- ,fjord line tilbake 300,- anser dette som veldig billig.Mykje dyrere Moss Horten .

  • Med kurs på kr i dk feriere jeg inntil indere i Norge.
   Nå blir vi flådd av danskene.
   Slakter Winter måtte legge ned kjøtt er billigere i Norge.
   Kinsarvik er min perle kom igjen dansker.

   OvP

 2. det er kanskje ikke så mange som har bobil intil 7meter,mulig derfor de har laget pakker i det stille for disse. Hva er prisen for biler over 7meter.

 3. Vi er over 7 meter å så må vi betale en høy pris for meg som er i colorclub …er veldig dårlig dere i Color Line må jo skjønne atte vi som er over 7 meter bruker konkurrenten …

 4. Reiser bare med Stena fra Gøteborg til Fredrikshavn.
  Betaler en vei fra 400 og noen kroner spesielle avganger.
  Har bil 9 m.
  Reiser mandag kr 667 fra Fredrikshavn
  etter tur til Spania.

 5. Vi reiser med Stena line fra Gøteborg om vi skal til Danmark eller Tyskland. Bor på det sentrale østlandet og har regnet på det, med fergepriser,kjørelengde og bompasseringer. Dette alternativet kommer klart best ut for oss. Har bil over 8m.

 6. Ser det blir diskutert priser på ferjene. Selv kjører vi 9 meter og med Coler Line og medlemskap er prisen 387,- med 0700 eller 1700 ferjen. Fjordline 400,- og kan man få med Taxfree. 🙂 Velges Horten Moss ferjen er prisen 585,- + Vestfold og Østfold bommene.

 7. Jeg har vært fan av Fjord Line, siden de både har ferje fra Stavanger, og de har den raskeste overfarten fra Kristiansand til Danmark. Etter at Fjord Line flagget ut alle skipene, så liker jeg bedre Color Line.

 8. Kan ikke skjønne at det er så dyrt med Fjord Line. Synes det er veldig rimelig, 300 kr for bobil 2,95x 7 m. Sandefjord -Strømstad og den bufèen skal en lete lenge etter. Rimelig den og når en bestiller sammen med biletten. Har kjørt med Color line og, kr 760 + 30 for en pasasjer. Veldig godt fornøyd med Fjord Line. 5 turer i 2019.

 9. Her er det kun Fjordline jeg reiser med. Color Line trenger konkurranse og skulle Fjordline legge ned sine linjer hva skjer da ? Ja da blir det dyrere priser på avg. igjen akkurat som tidligere før Fjordline startet opp .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *