Mer spansk bobil på Østlandet

Merket har hatt en sterk vekst i Norge de siste årene. Mye av forklaringen på at Benimar har vokst til en femteplass inntil 3500 kg ligger i et større forhandlernett. Nå får merket en ny forhandler på Østlandet.

Benimar kommer til gamle Østfold. Foto: Produsenten.

Det er nystartede Viken bobil i Fredrikstad som blir ny forhandler av Benimar. Forhandleren åpner i disse dager ny butikk i Rolvsøy mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Bak firmaet står det personer med mye kunnskap og med lang erfaring fra bransjen, heter det i en pressemelding fra Abobil.no og Viken bobil. Flere av dem har vært ansatt hos en større forhandler i distriktet.

Daglig leder, Arthur Revhaug i Viken bobil, ser fram til å få Benimar inn i sitt sortimentet. Sammen med øvrige merker skal det gi kundene et godt utvalg av bobiler.
– Benimar tilbyr særdeles konkurransedyktige bobiler med komplett trefri konstruksjon og unormalt høyt utstyrsnivå på sine bobiler, sier han.

Tor Alvern i Abobil.no har vært sentral i utviklingen av Benimars forhandlernett i Norge. Nå kan han legge til den åttende forhandleren. Alvern er tidligere styreleder i Norges Caravanbransjeforbund (NCB) og forsikrer at den nye forhandleren skal søke medlemskap i bransjefellesskapet.

I registreringstallene for 2019 havnet Benimar på en tiendeplass totalt og en femteplass inntil 3500 kg.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *