Mer spansk bobil på Østlandet

Merket har hatt en sterk vekst i Norge de siste årene. Mye av forklaringen på at Benimar har vokst til en femteplass inntil 3500 kg ligger i et større forhandlernett. Nå får merket en ny forhandler på Østlandet.

Benimar kommer til gamle Østfold. Foto: Produsenten.

Det er nystartede Viken bobil i Fredrikstad som blir ny forhandler av Benimar. Forhandleren åpner i disse dager ny butikk i Rolvsøy mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Bak firmaet står det personer med mye kunnskap og med lang erfaring fra bransjen, heter det i en pressemelding fra Abobil.no og Viken bobil. Flere av dem har vært ansatt hos en større forhandler i distriktet.

Daglig leder, Arthur Revhaug i Viken bobil, ser fram til å få Benimar inn i sitt sortimentet. Sammen med øvrige merker skal det gi kundene et godt utvalg av bobiler.
– Benimar tilbyr særdeles konkurransedyktige bobiler med komplett trefri konstruksjon og unormalt høyt utstyrsnivå på sine bobiler, sier han.

Tor Alvern i Abobil.no har vært sentral i utviklingen av Benimars forhandlernett i Norge. Nå kan han legge til den åttende forhandleren. Alvern er tidligere styreleder i Norges Caravanbransjeforbund (NCB) og forsikrer at den nye forhandleren skal søke medlemskap i bransjefellesskapet.

I registreringstallene for 2019 havnet Benimar på en tiendeplass totalt og en femteplass inntil 3500 kg.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Åpnet for kunder, men utsetter festen

Satset 50 millioner på nybygg. Uheldig med timingen, men likevel heldig som fikk bygg og innflytting ferdig før korona brøt Read more

Satser stort med utvidet bobilsenter

De har investert 60 millioner kroner i et nybygg med ny utstilling, nytt verksted og ny utstyrsbutikk. Korona eller ikke Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *