Ny sofatrend i QF

Er L-sofaen på vei ut og to langsofaer det som skal overta i salonginteriøret? Denne nyheten fra Eura Mobil ble lansert på CMT-messa i Stuttgart like før helgen.

Eura Mobils Integra Line 720QF ble lansert på CMT-messa i Stuttgart. Foto: Knut Randem.

Den nye Integra Line 720QF fra Eura Mobil har som Q-en sier midtstilt dobbeltseng (queenbed) og ”face to face” sofaer, som beskrevet med F-en. Begge deler er populære interiørløsninger.

De to sofaene har et sammenleggbart bord mellom seg for å gi fri gangplass forbi når det ikke er behov for bordet til hyggelige formål. Bordet er sammenleggbart ved at bordplata er brettbart på langs. Med de to langsgående sofaene og dreibare forseter er det her spiseplass til seks personer.

Med to sofaer blir det god plass til seks personer rundt bordet. Foto: Knut Randem.

Interiøret er litt preget av Eura Mobils ”chalet-stil”, men kommer smakfullt ut som helhet. Kjøkkenskuffene har treaktig front og detaljer på skapene har tremønster.
Lokket over vaskekummen er hengslet og blir på en smart måte en forlengelse av benken.

Endelig et sted å sette oppvasken. Foto: Knut Randem.

Bad og toalett er adskilt og begge virker romslige med god plass. En skyvedør kan skille bad og soverom fra resten av interiøret når den trekkes ut.
Vi begynner å bli vant til at det er utplassert usb-uttak i nyere bobiler. Slik er det også her blant annet like ved siden av senga sammen med et vanlig 220v uttak.

Lekkert i dusjrommet. Foto: Knut Randem.

720QF er bygget på Fiat Ducato med 2,3 liters motor med 130 hk og har sengeplasser til fire personer i dobbeltseng og senkeseng.

I kjøreklar stand registreres 720QF for fire personer. De to sofaene gjøres om til framovervendte seter når flere enn to skal være med.

Lengden på denne modellen er 741 cm, bredden 232 cm og den er 288 cm høy. Innvendig ståhøyde blir da 198 cm.

Integra Line 720QF kan registreres med totalvekt på 3500 eller 4250 kg. Egenvekten er oppgitt til 3124 kg. Dermed vil de fleste ha behov for å øke totalvekta.

Bobilverden.no kikket på nyheten på CMT-messa i Stuttgart og har laget denne filmen:

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *