Ny Hymer-forhandler i Rogaland

Fra og med 2025-sesongen er Sola Bobil på Forus offisiell forhandler av tyske Hymer.

Søren Due fra EHG Nord Aps (f.v.), bobilprodusenten Hymers heleide representant for Skandinavia, Amund Nylund og Kjartan Slettebø i Sola Bobil, og Andrea Kibler, Head of International Sales i Hymer GmbH & Co KG markerer avtalen.

– Dette nye partnerskapet styrker vår mulighet til å tilby det beste utvalget av kvalitetsbobiler i ulike prisklasser, og topp service på alle våre merker.

– At vi har tegnet kontrakt direkte med produsenten gjør også at vi får riktige priser, uten fordyrende mellomledd. Hymer er Norges mest solgte bobil mange år på rad, og har opparbeidet seg en stor markedsandel blant kvalitetsbevisste bobileier. Knapt noe annet bobilmerke egner seg bedre for norske forhold året rundt. Vi ønsker eksisterende Hymer kunder velkommen og ser frem til å levere de flotte produktene til våre kunder, sier Amund Nylund daglig leder i Sola Bobil i en pressemelding.

Forhandlernettet for de ulike Hymer-merkene er i endring etter at Kroken-gruppen mistet den eksklusive importør-statusen for disse merkene.

– Siden oppstarten i 2007 har Sola Bobil jobbet målbevisst for å være den foretrukne samarbeidspartneren for de beste leverandørene i bransjen, skriver Nylund i pressemeldingen.

– Fra høsten 2024 blir Hymer en del av porteføljen som et godt supplement til Sola Bobils allerede eksisterende merker som omfatter Adria, Sun Living, Eura Mobil og Pössl.

Sola Bobil holder til på Forus og har bobilsalg, utstyrsbutikk, verksted, delelager, tømmestasjon og gassautomat på samme sted.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Ny Hymer-forhandler i Rogaland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *