Normale messetilstander til høsten?

Verdens største bobilmesse, Caravan salon i Düsseldorf forbereder seg på å arrangere årets messe i dagene 27. august til 5. september. Også Caravanmessen i Norge forbereder seg på messe.

I 2019 hadde nesten 270 000 personer tatt veien til Caravan salon. I 2020 var antallet dramatisk redusert til 107 000 besøkende. Foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

Caravan salon ble også arrangert i 2020, men da under et sterkt smittevernregime. Likevel var det mange utstillere som trakk seg fra deltakelse. Blant dem var det flere store utstillere slik at messen ble betydelig mindre enn normalt.

Nå forbereder Caravan salon seg på en ny messe uten å vie pandemien oppmerksomhet. Nå hentes det inn påmeldinger fra produsenter, reisemål og andre.

Som vanlig skal messa vise fram verdens største utvalg av bobiler og campingvogner. Tilhørende utstyr og teknologi samt reisemål følger naturlig med i denne sammenhengen. I år blir “TourNatur-konseptet” integrert i messa slik at utstyr for reise og naturopplevelser blir en del av utstyrsdelen av Caravan salon.

For nordmenn er Caravan salon først og fremst en viktig møteplass der norske forhandlere og importører møter sine europeiske samarbeidspartnere. Ellers er messa en vanlig publikumsmesse.

Konrad Sel satser på en fornyet Caravanmesse og en messecamp med underholdning og god stemning i september. Foto: Knut Randem.

Caravanmesse som normalt – eller bedre?
Messegeneral Konrad Sel er optimist foran årets Caravanmesse på Lillestrøm. Han har allerede fått med 60-70 prosent av utstillerne sammenlignet med 2019. Han forteller at han er i tett dialog med flere utstiller før påmeldingsfristen om kort tid går ut. En egen prosjektgruppe har arbeidet med å fornye messa.

Dersom vaksineringen går som det ser ut som nå, er Sel optimist for messa 16. – 19. september. Foruten utstillingen satser han på en sosial messecamp på Hellerudsletta med god underholdning og god stemning.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Normale messetilstander til høsten?

  1. Bergen Bystyre vedtok for endel år siden å legge til rette for bobilparkering på deler av Tollbodkaien. Etter det ble det som vanlig intet gjort. Tollbod kaien ligger strategisk plassert, kun 10 minutter gange fra sentrum. Arealet er idag utleid til parkering for private bedrifter i området. Vårt nye geniale ungdommelige byråd har nå bestemt at arealet skal bygges ut til barnehage for å trekke unge mennesker med barn til sentrum. Kansje beste plassen å plassere hele byrådet, i barnehagen. Tror nok en bobilparkering så sentralt plassert ville tiltrekke sårt tiltrengte bobilturister til Bergen sentrum i betydelig større mengder enn en barnehage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *