Nok en messe avlyst

Verdens største messe for turisme, men også en av de største møteplassene for bobilprodusenter og kunder – CMT i Stuttgart er avlyst.

CMT-messa er lanseringssted nr 2 for bobilprodusentene. I hallene for reisemål står besøkende som sild i tønne. Foto: Knut Randem.

Den tyske messa CMT arrangeres hvert år i januar. Dette er det nest viktigste lanseringsstedet for nyheter fra bobilprodusentene. Vi har inntrykk av at det de ikke rakk å få ferdig til Caravan salon i september, det lanseres ofte på CMT.

Hymer-gruppen hadde allerede sagt at den ikke ville delta på CMT 2021. Også andre produsenter hadde tatt det samme standpunktet da avgjørelsen om avlysing ble tatt. Smitteøkningen i Baden Würtenburg skal være den direkte avgjørelsen til avlysningen.

Til Reisemobil International forteller pressetalsmann Andreas Wallbillich at avgjørelsen er tatt med tungt hjerte. Messa hadde brukbart med utstillere, men de trenger mer plass til å gjennomføre et godt smittevern. Av egen erfaring vet vi at noen av hallene er så tett besøkt at du knapt har en halvmeter til neste person.

Wallbillich forteller at CMT tar sikte på en ny messe i juli og at detaljer om denne blir lagt fram på en pressekonferanse i dag.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *