Løfter på hatten med nytt hevetak

Sunlight får ny logo og nye farger i sitt modellutvalg for 2022. Men det er Cliff som løfter på taket og utvider i høyden.

Fra taket kan du nyte utsikten eller stenge verden ute. Foto: Sunlight.

Hvordan få mer plass i en bybobil? Jo ved å løfte på taket og gi plass for to soveplasser på taket. Sunlights Cliff RT er en ny modell med denne løsningen. Den lanseres i modellprogrammet for 2022. Bokstavene RT står for «rooftop».

Sunlight tilbyr i 2022 fire varianter av sin nye Cliff RT. De har numrene 540, 600, 601 og 640. På samme måte som den originale Cliff er også disse basert på Fiat Ducato med en motor på 120 hk.

Modellene leveres i fargene svart, hvitt, «Campolovo grey» og «Lanzarote grey». De matte, svarte dekorelementene, 16’’ aluminiumsfelger og malte støtfangere skal sikre et sporty og moderne utseende, skriver Sunlight i en pressemelding. Innvendig skal modellene by på sin vanlige stil og komfort.

Cliff RT i fargen Campolovo. Foto: Sunlight.

Det nyutviklede hevetaket skal i følge Sunlight gi markedes største soveplass i et slikt tak; 206×143 cm. Taket låses elektrisk og er utstyrt med usb-uttak og leselys. En teleskopstige gir tilgang til soverommet på taket.

Fra taket er det selvfølgelig panoramautsikt, men det har også mørkleggingsgardiner. Sunlight Cliff RT får en fra-pris på 666 000 kroner.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *