Køyesenkeseng i barnas rom

Bakre soverom med sengene hevet. Foto: Knut Randem.

Senkeseng foran og bak er ikke nytt, men en køyeseng å senke ned fra taket har du neppe sett før. Produsenten tenker stadig nytt og presenterer spenstige løsninger.

Challenger gjør det stadig vekk. De introduserer en overraskende løsning, slår den an blir den i markedet. Det er åpenbart kreative krefter som får lov til å prøve ut nye løsninger.

I januar presenterte Challenger en bobil med bodelsdør på begge sider. Den ble også vist på høstens messe i Düsseldorf og skal ha slått godt an i markedet. På Caravan salon ble det også vist en ny ”Weltneuheit”.

Og her er køyene senket helt ned. Det blå lyset er messebelysning. Foto: Knut Randem.

Verdensnyheten denne gangen er en halvintegrert Challenger 396 med et adskilt rom bakerst. Her er det en liten salonggruppe med to sitteplasser hvor ”husets” tenåringer kan få litt privatliv for seg selv. Kluet er køyesenga. Den senkes elektrisk ned fra taket.

Begge sengene senkes sammen og fordeles på de to posisjonene de skal stanse på. Dersom det bare er en som skal ligge der – eller det er så stor aldersforskjell at den ene skal legge seg seinere, er det mulig å stanse ved posisjonen for øvre seng for så å senke nederste køye videre når det er aktuelt. Køyene er selvfølgelig enkeltsenger.

Salongen med den doble senkesenga over. Foto: Knut Randem.

For foreldrene er det en senkeseng over salongen foran. Nedsenket dekker den delvis for bodelsdøra, men ikke helt. Det er mulig å smyge seg forbi og ut.

Bak barnas køysenkeseng er det godt med skapplass over garasjen, som heller ikke er for liten.

Challenger 396 er bygget på Ford Transit og har en oppgitt egenvekt på 3052 kg. Den kan registreres med totalvekt på hhv 3500, 3650 eller 4250 kg. Bilen er 749 cm lang.

Arve Opsahl AS bekrefter overfor Bobilverden.no at modellen kommer til Caravanmessen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

.

.

.

 

Del dette med andre:

  1 comment for “Køyesenkeseng i barnas rom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *