Jordbruksprotester påvirker trafikken i flere land

Bøndenes demonstrasjoner i Frankrike, Spania og Italia har ført til betydelige forstyrrelser i trafikken, med blokkerte veier og transportknutepunkter som resultat.

Franske, spanske og italienske bønder er sinte og har blokkert en rekke veier. Tegning: ChatGPT.

Om du er på bobiltur i disse landene skal du følge nøye med på trafikkmeldingene. Det er først og fremst hovedveier som rammes. Det kan føre til lange omveier på din ferd i disse områdene.

I Spania har bøndenes protestaksjoner omfattet blokkering av viktige nasjonale motorveier og tilgang til viktige havner som Castellon og Jerez lufthavn. Tusenvis av traktorer har også sakte beveget seg mot Barcelona sentrum, noe som har forårsaket store trafikkorker​​.
I går var blant annet A-92 i Malaga blokkert.

I Frankrike har mer enn 100 blokkadepunkter og 10 000 demonstranter ført til omfattende blokkeringer, spesielt rundt Paris, hvor bønder har blokkert alle større motorveier med traktorene sine. Dette har skapt betydelige utfordringer for trafikken og understreker omfanget av protestene​​.

Italia har også sett lignende scenarier, med hundrevis av traktorer som blokkerer veier og motorveier som her er del av en femdagers protest. Dette har skapt utfordringer for trafikken.

Disse aksjonene er en protest mot nåværende politikk og økonomiske utfordringer de opplever. Det er høy temperatur i demonstrasjonene og de er i kontinuerlig utvikling.

I Spania kan du følge utviklingen i trafikken her.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *