Iveco starter produksjonen etter korona

Ivecos produksjonsanlegg i Italia og Spania ble stengt i mars. Nå starter de opp produksjonen i de to landene med en ukes mellomrom.

Iveco starter opp produksjonen igjen. Deres modeller dekker først og fremst markedet for litt større bobiler. Foto: Iveco.

Produksjonsanleggene ble stengt for å beskytte de ansatte mot smitte, men også for å følge myndighetenes tiltak i de to landene.

Iveco-fabrikken i Suzzara i Italia startet produksjonen 4. mai, mens Brescia i Italia og Madrid og Valladolid i Spania er klare for å ta opp produksjonen igjen fra 11. mai. Produksjonsstansen har da vart i nærmere to måneder.

Å starte opp produksjonen igjen fordrer at logistikken fra underleverandører fungerer slik at nødvendig levering av deler øker i takt med produksjonen.

Helse og sikkerhet for ansatte og kunder er høyest prioritert, skriver Iveco i en pressemelding. Det er derfor iverksatt omfattende tiltak. Nedvasking av anleggene og verktøy samt personlig verneutstyr er en del av dette bildet.

Også utforming av arbeidssituasjon og arbeidsflyt er omorganisert for å sikre de ansatte sosial distanse mens de arbeider.

Til bobilmarkedet produserer selskapet Daily for segmentet 3 til 7,2 tonn og Eurocargo for bobiler i størrelsen 6 til 22 tonn.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *