Produserer bobiler igjen etter ukers avbrudd

Denne uka gjenopptok Knaus Tabbert GmbH produksjonen av bobiler og campingvogner i Jandelsbrunn- og Mottgers-fabrikkene.

Knaus Tabbert har fått i gang produksjonen etter flere ukers avbrudd. Foto: Knaus Tabbert.

– Dette er et hyggelig skritt mot normalitet, noe som bare var mulig fordi viktige leverandører i regionen også var i stand til å gjenoppta produksjonen. Vi har også iverksatt tiltak for å beskytte våre ansattes helse, sier administrerende direktør Gerd Adamietzki i en pressemelding.

– Knaus Tabbert følger utvikling veldig tett. For å gjøre den daglige arbeidsrutinen så trygg som mulig for de ansatte, har spesielle sikkerhets- og hygienekonsepter blitt iverksatt. Blant annet måles kroppstemperatur ved inngangene og masker er obligatoriske for alle selskapet lokaler.

– Det er installert ekstra beskyttelsestiltak, for eksempel desinfeksjonsstasjoner på alle relevante stasjoner. Arbeidstiden er utformet i skiftmodeller på en slik måte at så få kolleger som mulig er i kantinen samtidig og nødvendig sikkerhetsavstand kan holdes.

Bare på hovedstedet i Jandelsbrunn i Nedre Bayern er det rundt 1500 ansatte, og i Tabbert-fabrikken i Mottgers, rundt 400 ansatte. Flertallet av de tsjekkiske ansatte kan også komme tilbake til jobbene sine som et resultat av oppmykninger for forretningsreisende.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *