Forbrenningstoaletter til verden

Forbrenningstoalett blir stadig mer aktuelt i bobil, men andre markeder er større. Foto: Cinderella.

Etter snart 20 år som leverandør av forbrenningstoaletter i det nordiske markedet, satser selskapet nå tyngre internasjonalt. De senere årene har deres løsninger blitt stadig mer aktuelle for bobiler.

Cinderella Eco Group omstrukturer nå selskapet for å møte vekst og nye muligheter internasjonalt, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Taktskiftet skjedde i 2012 med mål om vekst og produktutvikling gjennom innovasjon og nye markeder. I tillegg til selskapets etablering i Australia og sentrale Europa har de kjøpt opp Cinderellas største distributør i Sverige og den 19. oktober er den offisielle åpning av det nye kontoret i Toronto, Canada.

– Med nye datterselskaper i Sverige, Nord Amerika, Europa og Australia, er det viktig å være godt rustet for fremtiden og for å møte morgendagens krav til teknologi, utover det vi kjenner til fra vårt eget hjemmemarkedet, sier Global CEO Gunhild Sjøvik.
– I møte med våre proffe leverandører og samarbeidspartnere må vi være rustet til å foreta de rette bestillinger, stille riktige krav og ha realistiske forventninger. Vi må ha eierskap til hele verdikjeden og kontroll med de selskap og samarbeidsavtaler som inngås også i internasjonale markeder.

– Vi har de siste årene også levert vår teknologi til andre segment foruten hyttemarkedet, som blant annet foringsplattformer, arbeidsbrakker, caravan og bobil. Vi dyrker våre norske røtter samtidig som vi utvikler oss etter internasjonale behov, poengterer Sjøvik.

– Vi styrker selskapet med spesialister ved alle avdelinger. Med eksisterende og nye ressurser skal Cinderella Eco Group bidra til samlet videreutvikling av forbrenningsteknologien, ruste logistikk og innkjøp på tvers av kontinentene og bygge ut videre struktur i datterselskapene globalt for å styrke salg- og ettermarkedsfunksjoner, avslutter Sjøvik.

Cinderella Eco Group er et familiekonsern lokalisert i Midsund kommune i Romsdal.

Tekst: Redaksjonen
Kilde: Pressemelding

Les også: Verdens første forbrenningstoalett i en bobil

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *