Fjord-modell fra Bavaria

Så er Caravanmessen 2012 åpnet og publikum strømmer til. En som venter på dem er Trond Inge Vikene i Vest Auto AS. De stiller for første gang på Caravanmessen med Bavaria fra Pilote-konsernet.

– Dette er nok en litt ukjent bil her i Norge, men siden vi fikk agenturet på Bavaria i september i fjor har vi solgt ca 50 biler. De fleste er solgt på Vestlandet, så de har nok ikke vært like synlige andre steder i landet, sier Vikene.

Trond Inge Vikene i salongen med det uttrekkbare og sidejusterbare spisebordet. Foto: Knut Randem.

Han kan vise fram flere modeller på messa, men framhever Bavaria Fjord Nordic Edition til under millionen. Modellen er helt ny og er som navnet sier spesialtilpasset til det nordiske vinterklimaet. Derfor har denne modellen Alde vannbåren varme. Vi legger spesielt merke til radiotoren i dusjen. Over radiatoren er det et tørkestativ som kan felles ut. Et praktisk sted å henge opp vått tøy.

Bavaria Nordic Edition har dobbelt, oppvarmet gulv med høyde på 26 cm. Bilen har en totalvekt på 4500 kg og en egenvekt på 3600 kg og er 7,49 meter lang. Bilen er holdt i lyse ”nordiske” farger.
– Vi er litt spente på hvordan fargene blir tatt i mot av kundene, men vi synes det har blitt veldig fint, sier Vikene.

– Det er ikke en trebit i hele bilen. Veggene er ekstra kraftige og det er benyttet styrofoam og polyurethan.

Vikene legger til at ferskvannstanken er på 230 liter og spillvannstanken er på 150 liter.
Den utstilte modellen har foruten sitt nordiske vinterutstyr, integrert ryggekamera og en del annet tilleggsutstyr som for eksempel elektrisk justerbar seng. Prisen er likevel under millionen – kr 949.000.

Fargene er holdt i moderne «nordiske» farger. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

  1 comment for “Fjord-modell fra Bavaria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *